AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

1 Αυγ 2019

Το "Aqua Blue" της Seajets από 5/8 στη γραμμή της Σάμου!


Και τη Σάμο θα καλύπτει από τον Αύγουστο με το πλοίο της "Aqua Blue" η Seajets!

Συγκεκριμένα, η εταιρεία ανακοίνωσε την έναρξη των δρομολογίων του επιβατηγού/οχηματαγωγού πλοίου της "Aqua Blue" από την Πέμπτη 1η Αυγούστου στις 16.30 από το λιμάνι της Ραφήνας με καθημερινές αναχωρήσεις προς Άνδρο, Τήνο και Μύκονο.

Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από Ραφήνα (με αντίστοιχη  επιστροφή Τρίτη και Πέμπτη), το πλοίο θα εξυπηρετεί την Ικαρία και τη Σάμο.

Το πρώτο δρομολόγιο από Ραφήνα προς Σάμο θα εκτελεστεί τη Δευτέρα 5 Αυγούστου, με αναχώρηση από Ραφήνα στις 16:30 προς Εύδηλο Ικαρίας (άφιξη 00:10-αναχώρηση 00:30) και Καρλόβασι Σάμου (άφιξη 01:45 της Τρίτης). 

Από Ραφήνα προς Καρλόβασι Σάμου

Το παραπάνω πρόγραμμα από Ραφήνα προς Καρλόβασι Σάμου θα ισχύει κάθε Δευτέρα και Τετάρτη.

Το πρώτο δρομολόγιο επιστροφής από Καρλόβασι Σάμου προς Ραφήνα θα αναχωρήσει στις 05:00 τα ξημερώματα της Τρίτης 6 Αυγούστου προς Εύδηλο Ικαρίας (άφιξη 06:25-αναχώρηση 06:45) και Ραφήνα (άφιξη 14:25).

Από Καρλόβασι Σάμου προς Ραφήνα

Το παραπάνω πρόγραμμα από Καρλόβασι Σάμου προς Ραφήνα  θα ισχύει κάθε Τρίτη και Πέμπτη.


Το Aqua Blue έχει μήκος 137 μέτρων και πλάτος 22 μέτρων. Διαθέτει πολύ ευρύχωρους και πλήρως ανακαινισμένους ξενοδοχειακούς χώρους, καθώς και μεγάλο αριθμό καμπινών ώστε να εξασφαλίζει στους επιβάτες του ευχάριστο και άνετο ταξίδι.

Πρόκειται για το τρίτο πλοίο της Seajets που θα εκτελεί δρομολόγια από το λιμάνι της Ραφήνας, αυξάνοντας σημαντικά, σύμφωνα με την εταιρεία, τη διαθεσιμότητα θέσεων και προσφέροντας περισσότερες εναλλακτικές δρομολογίων και οικονομικότερες επιλογές για τους επιβάτες.

Δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com