AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

25 Σεπ 2019

Στα πρόθυρα χρεοκοπίας αεροπορική εταιρεία που εξυπηρετεί τη Σάμο!


Στα βήματα της Thomas Cook δείχνει να βαδίζει και η "Adria", η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Σλοβενίας, η οποία ανάμεσα στις δεκάδες πτήσεις που ακύρωσε τις δύο τελευταίες μέρες ήταν και η πτήση της Τετάρτης από Σάμο προς Λιουμπλιάνα!

Ο επίσημος αερομεταφορέας της Σλοβενίας, ο οποίος τα τελευταία χρόνια μετέφερε χιλιάδες τουρίστες στη Σάμο, «πάγωσε» όλες τις πτήσεις της Τρίτης και της Τετάρτης, εκτός από ένα δρομολόγιο στη γραμμή Φρανκφούρτης - Λιουμπλιάνας.

Σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στον ιστότοπό της η αεροπορική εταιρεία ανέφερε: «Η απόφαση προσωρινής παύσης των πτήσεων είναι συνέπεια της, επί του παρόντος, μη εξασφαλισμένης πρόσβασης σε μετρητά, τα οποία χρειάζεται η αεροπορική εταιρεία για περαιτέρω πτήσεις. 

Η εταιρεία βρίσκεται σε αυτό το σημείο, αναζητώντας εντατικά λύσεις σε συνεργασία με πιθανούς επενδυτές. Στόχος όλων των εμπλεκομένων πλευρών είναι να μπορέσουν τα αεροσκάφη της Adria Airways να πετάξουν ξανά, ελπίζοντας ότι η διακοπή των επιχειρήσεων είναι πράγματι προσωρινή».

Με νεότερη ανακοίνωσή της την Τετάρτη η εταιρεία ενημέρωσε το επιβατικό κοινό ότι θα ακυρώσει τις περισσότερες από τις πτήσεις της και στις 26-27/9, με εξαίρεση αυτές στη γραμμή Λιουμπλιάνας - Φρανκφούρτης.


Με πληροφορίες από ProtoThema.gr


Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com