Στο δεύτερο φεστιβάλ γαστρονομίας "Taste of Athens" στον χώρο του Ζαππείου Μεγάρου της Αθήνας συμμετείχαν πριν από λίγες μέρες τα κρασιά του Ε.Ο.Σ Σάμου.
Tα γλυκά κρασιά του ΕΟΣ Σάμου, το Samos Vin Doux και το Samos Anthemis που έχουν ταυτοποιηθεί στο οινολατρικό κοινό για την αδιαμφισβήτητη ποιότητα αλλά και τη μοναδική τους γεύση, έκλεψαν και πάλι τις εντυπώσεις, ενώ και το λευκό ξηρό «Μοσχάτο Άσπρο» κέρδισε το δικό του κοινό και γέμισε πολλές-πολλές φορές τα ποτήρια!
Δείτε φωτογραφίες από τον χώρο οινογευσίας όπου παρουσιάστηκαν τα κρασιά του Ε.Ο.Σ.Σ και άλλες φωτογραφίες από το φεστιβάλ γαστρονομίας "Taste of Athens".
Το Taste of Athens με αριθμούς:
• 4 ημέρες • 14 εστιατόρια
• 18 σεφ • 50+ πιάτα
• 5+ celebrity guest chefs
• 400+ συντελεστές
• 20.000 επισκέπτες