AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

20 Μαΐ 2014

Τι ψήφισαν οι Σαμιώτες στις Περιφερειακές Εκλογές για το Βόρειο Αιγαίο


Το My Samos Blog παρουσίασε χθες τα συνολικά αποτελέσματα των εκλογών για την ανάδειξη νέου Αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Αιγαίου.

Αξίζει ωστόσο τον κόπο να δούμε με ποιο τρόπο οι ψηφοφόροι της Εκλογικής Περιφέρειας Σάμου επηρέασαν το αποτέλεσμα, δηλαδή ποια ποσοστά έδωσαν οι Σαμιώτες στους υποψήφιους περιφερειακούς συνδυασμούς.


Αναλυτικά οι ψηφοφόροι στη Σάμο ψήφισαν ως εξής στις Περιφερειακές Εκλογές:

1. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ - ΕΜΕΙΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ: 35,40 % (31,51 % ήταν το ποσοστό του συνδυασμού αυτού σε όλο το Βόρειο Αιγαίο).

2. ΓΙΑΚΑΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ - ΙΣΧΥΡΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ: 20,92 % (25,88 % ήταν το ποσοστό του συνδυασμού αυτού σε όλο το Βόρειο Αιγαίο).

3. ΚΟΡΑΚΑΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ - ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: 19,11 % (14,68 % ήταν το ποσοστό του συνδυασμού αυτού σε όλο το Βόρειο Αιγαίο).

4. ΚΥΡΙΤΣΗ ΑΓΛΑΪΑ - ΓΟΝΙΜΗ ΓΡΑΜΜΗ: 15,40 % (19,37 % ήταν το ποσοστό του συνδυασμού αυτού σε όλο το Βόρειο Αιγαίο).

5. ΣΠΙΛΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΖΩΗΣ ΜΕ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ: 3,50 % (3,46 % ήταν το ποσοστό του συνδυασμού αυτού σε όλο το Βόρειο Αιγαίο).

6. ΜΠΑΛΛΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ - ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ-ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ: 3,21 % (2,38 % ήταν το ποσοστό του συνδυασμού αυτού σε όλο το Βόρειο Αιγαίο).

7. ΜΠΑΛΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ - ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΕΜΟΣ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ: 2,45 (2,71 % ήταν το ποσοστό του συνδυασμού αυτού σε όλο το Βόρειο Αιγαίο).