AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

30 Μαΐ 2014

Η άφιξη του πρώτου κρουαζιερόπλοιου στη Σάμο!

Φωτογραφία: Παναγιώτης Κυπριανός

Εκδήλωση υποδοχής των τουριστών που έφτασαν την Παρασκευή με το "Golden Iris", το πρώτο κρουαζιερόπλοιο που έδεσε φέτος στο λιμάνι του Βαθέος Σάμου, διοργάνωσε το Επιμελητήριο του νησιού.

Τους επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου της ισραηλινής εταιρείας Mano Cruises υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σάμου, Γιώργος Κυριαζής, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, επιχειρηματίες και τοπικοί σύλλογοι, δίνοντάς στον καθένα από μια τσάντα με δώρα, γλυκό κρασί της Σάμου, ούζο, ενημερωτικά και διαφημιστικά φυλλάδια του νησιού, όπως και ένα κλαδί ορχιδέας.

Ο κ. Κυριαζής δώρισε γλάστρα με ορχιδέες σε εκπρόσωπο της πλοιοκτήτριας εταιρείας, ενώ έχει στείλει επιστολή προς τον ιδιοκτήτη της εταιρείας, Mosche Mano, προσκαλώντας τον να επισκεφτεί την Σάμο.

Μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Πυθαγορείου "Ο Λυκούργος" χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς, εντυπωσιάζοντας τους ξένους επισκέπτες.

Το Επιμελητήριο Σάμου ευχαριστεί τον Λιμενάρχη Σάμου, Νίκο Κωνσταντέλη, το Λιμενικό Σώμα, τον Ναυτικό Πράκτορα Νίκο Κατρακάζο και όλους όσους συμμετείχαν και βοήθησαν στην υποδοχή των τουριστών.

Δείτε φωτογραφίες του πλαγιοδετημένου στο τουριστικό λιμάνι του Βαθέος κρουαζιερόπλοιου "Golden Iris", τις οποίες τράβηξε σήμερα ο Γιάννης Καπανταής:



Δείτε και μία άποψη του Golden Iris από το Aeolis Hotel: