AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

21 Μαΐ 2014

"Ανατροπή": "Δεν στηρίζουμε κανέναν την Κυριακή"


Σε ψήφο κατά συνείδηση καλεί τους ψηφοφόρους της ενόψει των επαναληπτικών Δημοτικών εκλογών της Κυριακής ο συνδυασμός "Ανατροπή" του υποψηφίου Χρήστου Χατζηχριστοδούλου, που έλαβε 1.615 ψήφους, ποσοστό 9,66% στον πρώτο γύρο.

Όπως αναφέρει ο συνδυασμός, "η "Ανατροπή", "ο ανεξάρτητος δημοτικός συνδυασμός, εδώ και πολύ καιρό ξεκίνησε έναν τίμιο, σοβαρό και αληθινό αγώνα. Από την πρώτη στιγμή έδωσε όλες τις ιδέες της και το πρόγραμμά της στην δημοσιότητα.

Είναι ένας συνδυασμός που δεν κατηγόρησε κανέναν άλλον, αλλά είχε ως όραμα το έντιμο αγώνα της, για να παλέψει ενάντια στο μίζερο, παλαιοκομματικό συμφέρον.

Το έργο της ήδη ξεκίνησε και θα είναι μεγάλο. Δεν ασχολείται με όσους, δίχως λόγο την κατηγορούν, και βλέπει μπροστά. Να είναι δίπλα στους πολίτες, για ένα καλύτερο μέλλον στο τόπο μας.

Επομένως, δεν στηρίζει κανέναν στις προσεχείς εκλογές και οι ψηφοφόροι της μπορούν να κάνουν αυτό που θέλουν κατά βούληση. Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα, το έργο της "Ανατροπής" θα είναι το ίδιο.

Ελπίζουμε όποιος εκλεγεί, να μπορέσει να προσφέρει το καλύτερο για το τόπο μας, και η "Ανατροπή" από την θέση της θα παλέψει με ιδέες και προτάσεις προς αυτή την κατεύθυνση
".