AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

26 Μαΐ 2014

Η "Ανατροπή" για το εκλογικό αποτέλεσμα


Στο χθεσινό τελικό εκλογικό αποτέλεσμα των Αυτοδιοικητικών εκλογών αναφέρεται ο συνδυασμός "Ανατροπή", του υποψηφίου Δημάρχου Χρήστου Χατζηχριστοδούλου.

Σύμφωνα με την "Ανατροπή", "από την πρώτη παρουσία μας υποστηρίξαμε την αναγκαιότητα αλλαγής σελίδας για το νησί. Μια αλλαγή που σίγουρα περνούσε και από την αλλαγή στη Δημοτική Αρχή. Οι πολίτες αποδοκίμασαν την απερχόμενη διοίκηση.

Η νέα διοίκηση ελπίζουμε να ανταποκριθεί στις περιστάσεις. Να αντιληφθεί τις αιτίες που η κοινωνία εμφάνισε την αποστροφή της στα ως τώρα πεπραγμένα και δρώμενα. Να αντιληφθεί ότι η αλαζονεία, η έλλειψη διαφάνειας, αλλά και η αβουλία δεν μπορεί να είναι ο οδηγός.

Η "Ανατροπή" δεν εμφανίστηκε στο προσκήνιο για να κάνει αντιπολίτευση για την ...αντιπολίτευση. Πρόβαλλε πρόγραμμα με ιεραρχήσεις, προτεραιότητες, που να αναδεικνύουν το κοινωνικό πρόσωπο του Δήμου.

Υποστήριξε αλλαγές στον τρόπο Διοίκησης και αξιοποίησης του προσωπικού, ώστε παράλληλα με τα ζητήματα καθημερινότητας, να προβούμε στον σχεδιασμό του μέλλοντος μας.

Πάνω σ' αυτά τα ζητήματα η "Ανατροπή" θα είναι ενεργά παρούσα τόσο στο Δημοτικό Συμβούλιο, όσο και στην κοινωνία και τις εξελίξεις. Με σαφείς και υλοποιήσιμες προτάσεις. Με ανυποχώρητη στάση γι' αυτά που μας πληγώνουν...

Ταυτόχρονα εκφράζουμε τα συγχαρητήρια στον νέο Δήμαρχο, σ' όλα τα εκλεγμένα μέλη τόσο του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, όσο και εκείνα των κατά τόπους συμβουλίων. Και ακόμα ειδικότερα για τους νεοεκλεγέντες. Χρειαζόμαστε νέο αίμα, διάθεση για τα συλλογικά αγαθά, νέες ιδέες κρίσης
".