AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

20 Μαΐ 2014

"Να ενεργήσετε άμεσα γιατί θα προχωρήσουμε σε δυναμικές ενέργειες..."


Και νέα επιστολή, και μάλιστα τελεσίγραφο, προς τον Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου σχετικά με τα κακώς κείμενα της ακτοπλοϊκής συγκοινωνίας του νησιού απέστειλε ο Πρόεδρος του τοπικού Επιμελητηρίου. Αφορμή στάθηκε και η χθεσινή - άλλη μία - ακύρωση προγραμματισμένου δρομολογίου του πλοίου "European Express" από Πειραιά για Βαθύ, λόγω προβλήματος ανεφοδιασμού του πλοίου με καύσιμα, κατά δήλωση της πλοιοκτήτριας.

Πιο αναλυτικά, απευθυνόμενος προς τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ο Γιώργος Κυριαζής επισημαίνει ότι "η ακτοπλοϊκή σύνδεση των νησιών του Νομού μας με τον Πειραιά πλέον αποτελεί καθημερινό ζητούμενο. Τα νησιά μας δεινοπαθούν καθημερινά.
 
Βλάβες, ανεκτέλεστα δρομολόγια, πολύωρα ταξίδια. Η τοπική μας οικονομία ζημιώνεται ανεπανόρθωτα και η ζωή των συμπατριωτών μας γίνεται ακόμα ποιο δύσκολη.

Σας καλούμε για ακόμη μια φορά, τελευταία ίσως, να ενεργήσετε άμεσα και να εξασφαλίσετε επιτέλους συνθήκες ζωής παρόμοιες με αυτές της χερσαίας Ελλάδος"
.

Διαφορετικά είμαστε υποχρεωμένοι να προχωρήσουμε σε δυναμικές ενέργειες που θα αναδείξουν το πρόβλημα και θα κάνουν τη φωνή αγωνίας μας να ακουστεί παντού".