AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

18 Ιαν 2016

Σεμινάρια με θέμα "Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων από 16/3


Το Επιμελητήριο Σάμου διοργανώνει για το 2016 εκπαιδευτικά σεμινάρια του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ) με τίτλο "Βασικές Αρχές Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων".

Τα σεμινάρια για το 1ο εξάμηνο του 2016 θα πραγματοποιούνται από τις 16 Μαρτίου.

Θα είναι διάρκειας 8 ωρών και θα ολοκληρώνονται σε μία ημέρα.

Σε ποιους απευθύνονται τα σεμινάρια

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε όσους εμπλέκονται με τον χειρισμό τροφίμων, σε επιχειρήσεις που ασκούν μία ή περισσότερες από τις ακόλουθες δραστηριότητες: παρασκευή, μεταποίηση, παραγωγή, συσκευασία, αποθήκευση, μεταφορά, διανομή, διακίνηση και προσφορά προς πώληση ή διάθεση τροφίμων. Απευθύνεται επίσης σε υπευθύνους εταιρειών που εμπλέκονται και σχετίζονται με την τροφική αλυσίδα (π.χ. εταιρείες συμβούλων, εταιρείες μυοκτονιών, κατασκευαστών εξοπλισμού, εταιρείες συσκευασίας κλπ.).


Το κόστος συμμετοχής ανά καταρτιζόμενο είναι:

- Για τα μέλη του Επιμελητηρίου (συμπεριλαμβάνονται και οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση- μέλος):  80 ευρώ ανά καταρτιζόμενο (30 ευρώ το παράβολο του Ε.Φ.Ε.Τ και 50 ευρώ το κόστος εκπαίδευσης).
- Για επιχειρήσεις - μη μέλη του Επιμελητηρίου: 130 ευρώ  ανά καταρτιζόμενο  (30 ευρώ το παράβολο του Ε.Φ.Ε.Τ + 100 ευρώ κόστος εκπαίδευσης).

Για το προγραμματισμό των τμημάτων οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει  έως την Τετάρτη 3  Φεβρουαρίου να καταθέσουν τις αιτήσεις τους στα γραφεία του Επιμελητηρίου Σάμου προσκομίζοντας και την απόδειξη πληρωμής του σεμιναρίου.

Οι πληρωμές αυτές θα κατατίθενται στον τραπεζικό λογαριασμό του  Επιμελητηρίου Σάμου  στην Εθνική Τράπεζα, Αριθμός Λογαριασμού:  401 / 545195-79, IBAN: GR78 0110 4010 0000 4015 4519 579.

Τηλέφωνο για περισσότερες πληροφορίες: 2273087980.