AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

30 Ιαν 2016

Κύκλος συναντήσεων για γονείς στους Μυτιληνιούς από 3/2


Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου "Φάρος", σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Μυτιληνιών, διοργανώνει κύκλο συναντήσεων για γονείς (Ομάδα Γονέων) με θέματα σχετικά με την οικογένεια και το μεγάλωμα των παιδιών.

Η ομάδα θα ολοκληρωθεί σε 8 έως 9 συναντήσεις, διάρκειας δύο ωρών η καθεμία, που θα πραγματοποιούνται ανά δεκαπενθήμερο.

Σκοπός των συναντήσεων είναι να δώσει χώρο και χρόνο στους γονείς να μοιραστούν ερωτήματα και εμπειρίες από το ρόλο τους ως γονείς και με την υποστήριξη του συντονιστή-ειδικού ν’ αντλήσουν στήριξη και κατευθύνσεις ως προς την επικοινωνία μέσα στην οικογένεια, την ενίσχυση της αυτοεκτίμησης των παιδιών, τη διαχείριση των συγκρούσεων, την οριοθέτηση των παιδιών, την πρόληψη των εξαρτήσεων κ.α. 

Η πρώτη συνάντηση θα γίνει την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου, στις 5 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δημοτικής Κοινότητας Μυτιληνιών Σάμου.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής τηλεφωνήστε στα γραφεία του "Φάρου": 2273023443, 2273087070 και 2273087071, από τις 08:30 έως τις 14:30 καθημερινά.

Υπεύθυνη της δράσης είναι η ψυχολόγος Φρόσω Μακρή.