AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

15 Νοε 2018

Εξιχνίαση δύο κλοπών στη Σάμο


Στη σύλληψη ενός άνδρα ηλικίας 51 ετών για κλοπή στην πόλη της Σάμου και στον σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος δύο ανδρών για άλλη μία υπόθεση κλοπής στη ίδια πόλη προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στο νησί.

Στην πρώτη υπόθεση, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου συνέλαβαν έναν 51χρονο αλλοδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπής.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ο άνδρας που συνελήφθη, μπήκε σε κατάστημα τουριστικών ειδών στην παραπάνω περιοχή και αφαίρεσε ένα ρολόι αξίας 150 ευρώ.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε το παραπάνω ρολόι και κατασχέθηκε.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.

Στο άλλο περιστατικό, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής που διαπράχθηκε προ τετραημέρου σε βάρος 71χρονης στην πόλη της Σάμου.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο αλλοδαποί ηλικίας 25 και 34 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπής.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ο 25χρονος και ο 34χρονος, δρώντας από κοινού, αφαίρεσαν από ανασφάλιστο σταθμευμένο όχημα της 71χρονης τσάντα η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των 1.700 ευρώ.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com