AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

13 Νοε 2018

Σε έργα της Σάμου Καλογήρου-Κατρακάζος-Κυριαζής


Έργα που εκτελούνται αυτόν τον καιρό στη Σάμο επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης η π περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου, κατά τη διάρκεια της δεύτερης ημέρας παραμονής της στη Σάμο.

Συνοδευόταν από τους Αντιπεριφερειάρχες Νίκο Κατρακάζο και Γιώργο Κυριαζή καθώς και με στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Σάμου, με τους οποίους επιθεώρησαν την εξέλιξη των εργασιών για την αποκατάσταση της υποσκαφής στο λιμάνι Μαλαγαρίου.



Το έργο εκπονείται μετά από προγραμματική σύμβαση ανάμεσα στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σάμου και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, με προϋπολογισμό 200.000 ευρώ.

Οι εργασίες ξεκίνησαν τον Οκτώβριο του 2018, έχει εκτελεστεί περίπου το 20% του έργου και προβλέπεται να ολοκληρωθεί έως τον Φεβρουάριο του 2019.

Η κ. Καλογήρου και οι αντιπεριφερειάρχες βρέθηκαν και στις εργασίες ολοκλήρωσης του έργου βελτίωσης της εθνικής οδού Σάμος-Καρλόβασι, που χρηματοδοτήθηκε από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com