AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

8 Νοε 2018

Οι ταινίες στο Cine Rex από 8 έως 12/11


Ο κινηματογράφος Rex στους Μυτιληνιούς Σάμου θα προβάλλει από την Πέμπτη 8 έως και τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου, καθημερινά στις 20:15, την ταινία "Hunter Killer". Το Σαββατοκύριακο 10-11 Νοεμβρίου, στις 4 το απόγευμα, θα προβάλει και τη μεταγλωττισμένη στα ελληνικά ταινία "Ο γκρινιάρης".

Η ταινία "Hunter Killer" είναι μία ταινία δράσης αμερικανικής παραγωγής του 2017.



Η υπόθεση της ταινίας:

Ο κυβερνήτης ενός αμερικανικού υποβρυχίου στέλνεται σε βαθιά ρωσικά ύδατα, ώστε να σώσει τον εκλεγμένο ρώσο πρόεδρο εν μέσω ενός στρατιωτικού πραξικοπήματος. 


Σκηνοθεσία: Donovan Marsh. Πρωταγωνιστούν: Gerard Butler, Gary Oldman, Common, Ryan McPartlin, Michael Nyqvist.

Διάρκεια: 121'.

Δείτε το trailer της ταινίας:


Η ταινία "Ο γκρινιάρης (Ahi Viene Cascarrabias)" είναι μια ταινία κινουμένων σχεδίων μεξικάνικης-αγγλικής-αμερικανικής παραγωγής του 2018.


Η υπόθεση της ταινίας:

Ένα νεαρό αγόρι, ο Τέρι, βρίσκεται ξαφνικά στον πολύχρωμο κόσμο του Γκρούβιναμ. Εκεί, ο δόλιος μάγος Γκρινιάρης έχει ρίξει ολόγυρα το ξόρκι του, και το το γέλιο ανήκει στο παρελθόν. Ο Τέρι πρέπει να ταξιδέψει σε όλο το βασίλειο για να βρει ένα νέο ξόρκι που θα επαναφέρει τη χαρά σε όλους. Πρέπει επίσης να βοηθήσει την πριγκίπισσα Αυγή, να ξεπεράσει σε πονηριά όλα τα παράξενα και καταπληκτικά πλάσματα που θα συναντήσει στο διάβα του και να προσπαθήσει να αποδεχτεί αυτό το μικρό πράγμα που ονομάζεται «αλλαγή».

Σκηνοθεσία: Andres Couturier. Στα ελληνικά με τις φωνές των: Ντίνος Σούτης, Παναγιώτης Αποστολόπουλος, Στεφανία Φιλιάδη, Γιώργος Σκουφής, Ιφιγένεια Στάικου, Γιάννης Υφαντής.

Διάρκεια: 97 '.

Δείτε το trailer της ταινίας:



Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com