AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

8 Ιουλ 2019

Συλλυπητήρια για την απώλεια δύο ανθρώπων της εκπαίδευσης στη Σάμο


Τη θλίψη τους για τον θάνατο δύο ανθρώπων της εκπαίδευσης εκφράζουν με ανακοινώσεις τους οι εκπαιδευτικοί των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου, αλλά και οι διοικήσεις του Φιλοτεχνικού Ομίλου Σάμου και της Νομαρχιακής Επιτροπής Σάμου του ΣΥΡΙΖΑ .

Συλλυπητήρια από τη ΔΙ.Π.Ε Σάμου:

Συγκεκριμένη για την απώλεια του συνταξιούχου εκπαιδευτικού Στυλιανού Πλουτάρχου Σπύρου η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

"Ο εκλιπών εκπαιδευτικός υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητός. Είχε αναπτύξει πλούσια δραστηριότητα τόσο  στην τοπική κοινωνία όσο και  στην εκπαιδευτική «οικογένεια». 

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του".

Ο Φιλοτεχνικός Όμιλος Σάμου εξέδωσε το ακόλουθο συλλυπητήριο ψήφισμα για την απώλεια του Στυλιανού Πλουτάρχου Σπύρου:


Για τον χαμό της Νίκης Μιχαλούδη οι υπεύθυνοι της ΔΙ.Π.Ε Σάμου αναφέρουν:

Η Νίκη Μιχαλούδη

"Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για το γεγονός του θανάτου της αγαπημένης εκπαιδευτικού της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου, Νίκης Μιχαλούδη.

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσης και ιδιαίτερα στο σύζυγό της,  κ. Δημήτρη Ταμπαχανιώτη, Διευθυντή της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου".

Συλλυπητήρια από τη ΔΙ.Δ.Ε Σάμου:


Η Νομαρχιακή Επιτροπή Σάμου του ΣΥΡΙΖΑ αποχαιρετά επίσης την Νίκη Μιχαλούδη:

"Τελευταίο αντίο για τη συντρόφισσα Ελπινίκη Μιχαλούδη.

Πρόωρα έφυγε από τη ζωή το ξημέρωμα της Δευτέρας η σ. Μιχαλούδη Ελπινίκη.

Γεννήθηκε στην Καβάλα το 1957 και μετά τις γυμνασιακές της σπουδές δούλεψε μέχρι το 1986 στον ιδιωτικό τομέα. Πνεύμα ανήσυχο και με βαθιά αγάπη στις σπουδές και την εκπαίδευση αποφοίτησε το 1988 από την Παιδαγωγική Ακαδημία της Λάρισας και το 1993 από το Οικονομικό Τμήμα του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης. 

Από το 1994 δούλεψε στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και το 1999 διορίστηκε στην Σάμο στην Τεχνική Εκπαίδευση την οποία υπηρέτησε ακούραστα και με συνέπεια τόσο σαν απλός εκπαιδευτικός όσο και από θέσεις ευθύνης ως Προϊσταμένη Γραφείου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και μέχρι σήμερα ως Διευθύντρια του Εσπερινού ΕΠΑΛ Σάμου.

Με το σύντροφο της ζωής της Ταμπαχανιώτη Δημήτρη τους ένωναν η συνεχής και  ανιδιοτελής προσφορά στο Δημόσιο Σχολείο, η αφοσίωση στα ιδανικά της δημοκρατίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης και η αγάπη για τη Σάμο που την θεωρούσε δεύτερη πατρίδα της.

Υπέρμαχος της αλληλεγγύης στην ανθρώπινη δοκιμασία ήταν εθελόντρια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και Σαμαρείτισα.

Όλοι εμείς που σε γνωρίσαμε και συμπορευθήκαμε στους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες θα σε θυμόμαστε πάντα. 

Ν.Ε ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΣΑΜΟΥ"