AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

21 Ιαν 2013

Οι δηλώσεις Βορίδη κατά την κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ν.Δ στη Σάμο


«Η Ν.Δ. στηρίζει πολιτική ευθύνης και όχι ανευθυνότητας όπως ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.» τόνισε στην ομιλία του στην Σάμο απευθυνόμενος στα μέλη και του φίλους του κόμματος ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Μάκης Βορίδης που την εκπροσώπησε μαζί με τον Βουλευτή Ρεθύμνου Γιάννη Κεφαλογιάννη στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

«Είμαστε σε καλό δρόμο» επανέλαβε αρκετές φορές ο κ. Βορίδης στην ομιλία του. Προέτρεψε τους παρευρισκόμενους να μην επιτρέψουν να υπάρξει ξανά αριστερή εκπροσώπηση του νομού στην βουλή. Αναφέρθηκε στα στελέχη της πρώην κυβέρνησης του ΠΑ.ΣΟ.Κ. που έφερε την χώρα σε αυτή την κατάσταση και τα οποία όπως δήλωσε έχουν βρει καταφύγιο στο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Για την οικονομική κατάσταση της χώρας δήλωσε ότι για πρώτη φορά μιλάμε για πρωτογενές πλεόνασμα, ενώ αρχίζει, είπε, να γίνεται παραγωγική ανασυγκρότηση και ανασυγκρότηση των ελληνικών τραπεζών.

Αναφερόμενος στην χθεσινή τρομοκρατική επίθεση είπε ότι έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά ενώ δήλωσε ότι όλα αυτά έχουν να κάνουν με τις ενέργειες του υπουργού δημόσιας τάξης κ. Δένδια για επιβολή του νόμου και της τάξης και είναι μηνύματα από τους τρομοκράτες της άκρας αριστεράς, αντίποινα για την Βίλα Αμαλία.

«Η Νέα Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται , η τάξη θα επιβληθεί, η σύγκρουση με αυτά τα στοιχεία θα συνεχιστεί. Πρέπει όλα τα πολιτικά κόμματα να είναι συντεταγμένα με την κυβέρνηση στην προσπάθειά της για την πάταξη της βίας και όχι μόνο με δηλώσεις ότι καταδικάζουν την βία» είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στην λίστα Λαγκάρντ θεώρησε ότι ίσως είναι η πιο προβεβλημένη, λόγω της εμπλοκής πολιτικών προσώπων, ενώ την ίδια ώρα αξιοποιούνται τα στοιχεία για την λίστα με τους 25 χιλιάδες καταθέτες που έβγαλαν 40 δις στο εξωτερικό. Ήδη, δήλωσε, έχουν αποσταλεί τα πρώτα σημειώματα και καλούνται για έλεγχο οι καταθέτες.

Πηγή: enikos.gr

Στιγμιότυπο από τη χθεσινή κοπή βασιλόπιτας της ΝΟ.Δ.Ε. Σάμου της Νέα Δημοκρατίας στο ξενοδοχείο AEOLIS

Μετά τη χθεσινή κοπή της βασιλόπιτας, η ΝΟ.Δ.Ε. Σάμου της Νέας Δημοκρατίας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

"Οι Σαμιώτισσες και οι Σαμιώτες κατακλύζοντας την αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου AEOLIS έδωσαν την απάντηση ότι η Δημοκρατία, η Νέα Δημοκρατία και τα στελέχη της δεν τρομοκρατούνται και δεν λουφάζουν.
Δηλώνουν παρών και συμμετέχουν στην μεγάλη προσπάθεια για την ανασύνταξη της Χώρας και των νησιών μας."