AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

25 Ιαν 2013

Ώρα για σινεμά!



Η Κινηματογραφική Λέσχη Σάμου προβάλλει σήμερα (25/1) στη Λέσχη Φοιτητών Πανεπιστημίου Αιγαίου στο Καρλόβασι (ώρα 21:00) και αύριο Σάββατο (26/1) στη Λέσχη Ερασιτεχνών στο Βαθύ (επίσης ώρα 21:00) την ταινία "Ένας Χωρισμός".

Πρόκειται για μια δραματική ταινία ιρανικής παραγωγής του 2011, η οποία βραβεύτηκε με το Όσκαρ καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας για το 2012.



Η υπόθεση της ταινίας:

Η Σιμίν θέλει να φύγει. Ο Ναντέρ είναι δέσμιος του άρρωστου πατέρα του και δε θέλει να τον αφήσει μόνο. Έτσι χωρίζονται, και η κόρη τους, ελπίζοντας να γυρίσει γρήγορα η μητέρα της, μένει προσωρινά με τον Ναντέρ. Ανήμπορος να φροντίσει τον γέρο πατέρα του, ο Ναντέρ προσλαμβάνει μία γυναίκα για να τον περιποιείται. Αυτό που δεν ήξερε είναι ότι αυτή η γυναίκα δούλευε χωρίς την άδεια του συζύγου της και ότι ήταν έγκυος. Ή μήπως το ’ξερε;

Χωρίς να το καταλάβει ο Ναντέρ αιχμαλωτίζεται σε έναν ιστό από ψέματα και κοινωνικές αντιδικίες που καταστρέφουν τη ζωή, τα όνειρά του αλλά και την εικόνα του στα μάτια της κόρης του.

Σκηνοθεσία: Asghar Farhadi. Πρωταγωνιστούν: Peyman Moaadi, Leila Hatami, Sarina Farhadi,  Sareh Bayat κ.ά.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:



Kινηματογραφική Λέσχη Σάμου: τηλ. 2273023174 και 2273023845.


Κάθε μέρα, έως και την Tετάρτη 30/1, στις 18:30 ο κινηματογράφος Crystal Plex παρουσιάζει την ταινία "Ξενοδοχείο για Τέρατα (Hotel Transylvania)" .


Πρόκειται για μια ταινία κινουμένων σχεδίων, αμερικανικής παραγωγής του 2012.

Η υπόθεση της ταινίας:

Μακριά από τον κόσμο των ανθρώπων, ο Δράκουλας διευθύνει το ξενοδοχείο Τρανσυλβανία, ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων για όλα τα τέρατα. Για να γιορτάσει τα 18α γενέθλια της κόρης του, Μέιβις, έχει καλέσει κάποια από τα πιο διάσημα τέρατα. Όμως, στο ξενοδοχείο φτάνει ο Τζόναθαν, ένας ανυποψίαστος νεαρός ταξιδιώτης. Τώρα ο Δράκουλας πρέπει να προστατέψει την Μέιβις από το να τον ερωτευτεί.


Σκηνοθεσία: Genndy Tartakovsky. Στη μεταγλωττισμένη έκδοση που προβάλλεται στο Crystal Plex ακούγονται οι:

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Στεφανία Φιλιάδη, Άγγελος Λιάγκος, Ηλίας Ζερβός, Πέτρος Δαμουλής, Γιώργος Πετρόχειλος, Φωτεινή Ντεμίρη, Θανάσης Κουρλαμπάς, Φώτης Πετρίδης, Ντορίνα Θεοχαρίδου, Χρύσα Διαμαντοπούλου.

Δείτε το trailer της ταινίας:



Κινηματογράφος Crystal Plex:  τηλ. 22730 80111.


Κάθε μέρα, έως και την Τετάρτη 30/1, στις 21:15 ο κινηματογράφος Crystal Plex προβάλλει την ταινία "Ανάμεσα σε δύο κόσμους (Upside Down)" .




Πρόκειται για μια ταινία επιστημονικής φαντασίας, αμερικανικής παραγωγής του 2012.

Η υπόθεση της ταινίας:

Ο Άνταμ είναι ένας φαινομενικά συνηθισμένος άνθρωπος σε ένα ιδιαίτερα ασυνήθιστο σύμπαν. Ζει ταπεινά, προσπαθώντας να βγάλει μια άκρη στη ζωή του, αλλά το ρομαντικό μυαλό του παραμένει κολλημένο σε ένα κορίτσι που γνώρισε μια φορά κι έναν καιρό σε έναν άλλο κόσμο, σε έναν ανεστραμμένο πλούσιο κόσμο που είχε τη δική του βαρύτητα και ο οποίος βρίσκεται ακριβώς από πάνω, αλλά που κανείς δεν μπορεί να τον πλησιάσει. Ένα κορίτσι που το έλεγαν Εύα. Το παιδικό τους φλερτ γίνεται ένας ανεκπλήρωτος έρωτας. Όταν, όμως, θα δει την ενήλικη πια Εύα στην τηλεόραση, τίποτα δεν θα τον εμποδίσει να την ξανακερδίσει. Ούτε καν οι νόμοι της Φυσικής.

Σκηνοθεσία: Juan Diego Solanas. Πρωταγωνιστούν: Jim Sturgess, Kirsten Dunst,  Agnieshka Wnorowska κ.ά.

Δείτε το trailer της ταινίας:


Κινηματογράφος Crystal Plex:  τηλ. 22730 80111.


Κάθε μέρα, έως και τη Δευτέρα, στις 21:15 το Cine Olympia παρουσιάζει την ταινία "Frankenweenie" .


Πρόκειται για μια ταινία κινουμένων σχεδίων, αμερικανικής παραγωγής του 2012.

Η υπόθεση της ταινίας:

Ο Βίκτορ χάνει τον καλύτερο του φίλο, τον σκύλο του, Σπάρκι. Για να τον επαναφέρει στη ζωή, βάζει σε δράση όλα όσα γνωρίζει πάνω στην επιστήμη. Το πείραμα στέφεται με επιτυχία, αλλά ο Βίκτορ δεν θέλει να δημοσιοποιήσει την τερατώδη του κατασκευή. Όμως, ο Σπάρκι βγαίνει στους δρόμους και όλη η πόλη θέλει να μάθει περισσότερα.

Σκηνοθεσία: Tim Burton. Ακούγονται οι φωνές των: Charlie Tahan, Winona Ryder, Catherine O`Hara, Martin Short, Martin Landau κ.ά.

Δείτε το trailer της ταινίας:


Cine Olympia:  τηλ. 22730 25011.