AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

18 Ιαν 2013

Όλες οι ταινίες στη Σάμο


Η Κινηματογραφική Λέσχη Σάμου προβάλλει σήμερα (18/1) στη Λέσχη Φοιτητών Πανεπιστημίου Αιγαίου στο Καρλόβασι (ώρα 21:00) και αύριο Σάββατο στη Λέσχη Ερασιτεχνών στο Βαθύ (επίσης ώρα 21:00) την ταινία "Μέρες Θυμού (Flammen & Citronen)".

Πρόκειται για μια ιστορική ταινία δανέζικης παραγωγής του 2008.


Η υπόθεση της ταινίας:

Κατά τη διάρκεια της Γερμανικής Κατοχής στη Δανία, δύο αχώριστοι φίλοι με τα παρατσούκλια Flame και Citron αμφισβητούν και αμφισβητούνται από τα υπόλοιπα μέλη της αντιστασιακής οργάνωσης στην οποία ανήκουν ενώ προσπαθούν να ξεκαθαρίσουν που ξεκινά η αλήθεια και που τελειώνει το ψέμα.

Σκηνοθεσία: Ole Christian Madsen. Πρωταγωνιστούν: Thure Lindhardt, Mads Mikkelsen, Stine Stengade, Peter Mygind κ.ά.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:




Η ταινία θα προβληθεί με ελληνικούς υπότιτλους.

Kινηματογραφική Λέσχη Σάμου: τηλ. 2273023174 και 2273023845.


Κάθε μέρα, έως και την Κυριακή 20/1, στις 18:30 ο κινηματογράφος Crystal Plex παρουσιάζει την ταινία "Οι Πέντε Θρύλοι - Rise Of The Guardians" .



Πρόκειται για μια ταινία κινουμένων σχεδίων, αμερικανικής παραγωγής του 2012.

Η υπόθεση της ταινίας:

Μια επική περιπέτεια που αφηγείται την ιστορία μιας ομάδας τεσσάρων ηρώων της παιδικής μας ηλικίας, που ενώνουν τις δυνάμεις τους για να αποτρέψουν ένα κακό πνεύμα που απειλεί να κατακτήσει τον κόσμο. Οι ήρωες για πρώτη φορά θα πολεμήσουν ενωμένοι για να προστατέψουν τα όνειρα και τις ελπίδες των παιδιών όλου του κόσμου.


Σκηνοθεσία: Peter Ramsey. Στη μεταγλωττισμένη έκδοση που προβάλλεται στο Crystal Plex ακούγονται οι: Αντίνοος Αλμπάνης (Τζακ Φροστ), Κώστας Τριανταφυλλόπουλος (Βόρειος), Βασίλης Μήλιος (Πασχαλινό Λαγουδάκι), Στεφανία Φιλιάδη (Νεράιδα των Δοντιών), Χριστόδουλος Στυλιανού (Πίσσας), Αρσένιος Χαλκιόπουλος (Τζέιμι) κ.ά.

Δείτε το trailer της ταινίας:



Κινηματογράφος Crystal Plex:  τηλ. 22730 80111.


Κάθε μέρα, έως και την Τετάρτη 23/1, στις 21:15 ο κινηματογράφος Crystal Plex προβάλλει την ταινία "Ο χορός των κατασκόπων (Shadow Dancer)" .




Πρόκειται για ένα κατασκοπευτικό θρίλερ, αγγλικής παραγωγής του 2012.

Η υπόθεση της ταινίας:

1990. Η Κολέτ ΜακΒέι είναι μια μητέρα μόνη, που ζει στο Μπέλφαστ με τη μητέρα και τα αδέρφια της, σκληροπυρηνικά μέλη του IΡA. Όταν θα συλληφθεί για απόπειρα βομβιστικής επίθεσης στο Λονδίνο, ένας αξιωματικός της MI5, ο Μακ, θα της δώσει μία επιλογή: να χάσει τα πάντα και να καταδικαστεί σε 25 χρόνια φυλάκιση, ή να λειτουργήσει ως κατάσκοπος για εκείνους. Με τη ζωή του γιού της στα χέρια της, επιλέγει να επιστρέψει στην οικογένεια της, αλλά θα δημιουργήσει υποψίες, όταν μια μυστική επιχείρηση του αδερφού της θα πέσει σε ενέδρα και θα βάλει την ίδια και όλη την οικογένεια της σε εξαιρετικό κίνδυνο.

Σκηνοθεσία: James Marsh. Πρωταγωνιστούν: Clive Owen, Andrea Riseborough, Gillian Anderson, κ.ά.

Δείτε το trailer της ταινίας:



Κινηματογράφος Crystal Plex:  τηλ. 22730 80111.



Στις 21:15 το Cine Olympia παρουσιάζει την ταινία "Αν..." .


Πρόκειται για μια δραματική ταινία, ελληνικής παραγωγής του 2012.

Η υπόθεση της ταινίας:

Ένα παραμύθι για τις σχέσεις, με κεντρικούς ήρωες δύο νέους ανθρώπους της σημερινής εποχής, τον Δημήτρη και τη Χριστίνα, και με αφηγητές σε αυτό το παραμύθι δύο από τους πιο αγαπημένους ήρωες μίας παλαιότερης εποχής. Τον Αντωνάκη και την Ελενίτσα Κοκοβίκου. Ο Αντωνάκης και η Ελενίτσα, οι ήρωες της ταινίας «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα» του Γιώργου Τζαβέλλα, είναι 45 χρόνια μετά ακόμα μαζί, ακόμα ερωτευμένοι και πιο επίκαιροι από ποτέ. Γίνονται για χάρη της ιστορίας μας οι δύο κεντρικοί αφηγητές και λειτουργούν σαν γέφυρα ανάμεσα στη γενιά του τότε και του σήμερα. Η μία γενιά δίνει την σκυτάλη στην επόμενη, σε μία εποχή που όλα μοιάζουν βιαίως να επιστρέφουν στο τότε.

Σκηνοθεσία: Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Πρωταγωνιστούν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Μαρίνα Καλογήρου, Γιώργος Κωνσταντίνου, Μάρω Κοντού, Θέμις Μπαζάκα κ.ά.

Δείτε το trailer της ταινίας:


Cine Olympia:  τηλ. 22730 25011.