AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

30 Ιαν 2013

Επαφές για την άφιξη Τούρκων τουριστών στο Καρλόβασι


Πύλη εισόδου στο λιμάνι του Καρλοβάσου της Σάμου για τους τουρίστες από τα τουρκικά παράλια  προσπαθούν εδώ και δύο χρόνια να δημιουργήσουν οι κάτοικοι της δυτικής Σάμου και ο Δήμαρχος της Σάμου.

Για το σκοπό επισκέφτηκαν το νησί κατόπιν πρόσκλησης της ΕΤΕΜ (Ένωση Τουριστικών Επαγγελματιών Μαραθοκάμπου) είκοσι έξι Τούρκοι τουριστικοί πράκτορες, ένας δημοσιογράφος, ο δήμαρχος της πόλης του Σεφεριχισάρ που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το λιμάνι του Καρλοβάσου στα μικρασιατικά παράλια και είκοσι λεπτά από την πόλη της Σμύρνης με 4.500.000 κατοίκους, καθώς και ο πλοιοκτήτης του καταμαράν, πλοίου που θα μπορούσε να μεταφέρει 260 επιβάτες ημερησίως, προκειμένου να ενημερωθούν για την περιοχή και να προχωρήσουν σε συμφωνίες.

Ενημερωτικά το κτίριο που προορίζεται για Πύλη εισόδου κατασκευάστηκε και εξοπλίστηκε με χρήματα των επιχειρηματιών της περιοχής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Σάμου αυτή η κίνηση θα δώσει μεγάλη ώθηση στην ανάπτυξη της Σάμου αλλά και έσοδα στα ταμεία του κράτους. «Δυστυχώς χάσαμε την περσινή σαιζόν και κινδυνεύουμε να χάσουμε και την φετινή χωρίς αποτέλεσμα » καταλήγει η ίδια ανακοίνωση.

Πηγή: GRTRnews.com