AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

29 Σεπ 2013

Μπαράζ συλλήψεων λαθρομεταναστών στη Σάμο

Φωτογραφία αρχείου

Αλλεπάλληλες ήταν και το Σάββατο οι συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών στη Σάμο.

- Χθες το βράδυ εντοπίστηκαν στην περιοχή Αγίου Κωνσταντίνου Σάμου από στελέχη της τοπικής Λιμενικής Αρχής 20 αλλοδαποί, οι οποίοι δεν διέθεταν ταξιδιωτικά έγγραφα και συνελήφθησαν.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Καρλοβάσου.                  

- Το απόγευμα του Σαββάτου συνελήφθησαν στη χερσαία ζώνη του λιμένα Σάμου από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Σάμου, έξι αλλοδαποί χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Σάμου.

- Χθες το πρωί η Λιμενική Αρχή Σάμου ενημερώθηκε για την ύπαρξη ακυβέρνητου σκάφους με έναν αλλοδαπό επιβαίνοντα που ζητά συνδρομή.

Άμεσα στο σημείο κατέπλευσε πλωτό περιπολικό του Λιμενικού Σώματος, το οποίο εντόπισε το ακυβέρνητο σκάφος. Ο αλλοδαπός κυβερνήτης του παραδόθηκε  από το πλήρωμα του πλωτού περιπολικού στη Λιμενική Αρχή Σάμου και συνελήφθη για παράνομη είσοδο στη χώρα.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σάμου.

- Εν τω μεταξύ συλλήψεις αλλοδαπών πραγματοποίησε χθες και η Ελληνική Αστυνομία.

Το μεσημέρι του Σαββάτου συνελήφθησαν στη Σάμο, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. (Δίκυκλης Αστυνόμευσης) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σάμου, δύο υπήκοοι Τυνησίας (άνδρας – γυναίκα) και μία υπήκοος Μαρόκου, ηλικίας 27, 25 και 27 ετών αντίστοιχα, για κατοχή και χρήση πλαστών εγγράφων, καθώς και για παράνομη διαμονή στη χώρα.
Οι τρεις προαναφερόμενοι αλλοδαποί, κατά την διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, επέδειξαν ταξιδιωτικά έγγραφα, τα οποία έφεραν ενδείξεις πλαστότητας.