AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

12 Μαρ 2014

Αγώνες τρεξίματος στο όρος Καρβούνης την Κυριακή 4 Μαΐου


Ο Ελληνικός Ορειβατικός Πεζοπορικός Σύλλογος Σάμου (Ε.Ο.Π.Σ.Σ) διοργανώνει την Κυριακή 4 Μαΐου στο όρος Καρβούνης τους αγώνες τρεξίματος με την ονομασία "Karvounis Challenge".

Ο πρώτος αγώνας θα γίνει σε διαδρομή μήκους 36 km και θα περιλαμβάνει επιπλέον ανάβαση 1.300 m ενώ ο δεύτερος θα γίνει σε διαδρομή 22 km με επιπλέον ανάβαση 800 m.

Η διαδρομή θα ξεκινήσει από το ιστορικό μοναστήρι της Παναγιάς της Βροντιανης στο χωριό Βουρλιωτες και θα διασχίσει το βουνό περιμετρικά, αφού περάσει δυο φορές από την κορυφή του στα 1153 m και θα καταλήξει στο ίδιο σημείο της εκκίνησης. Περιλαμβάνει ορεινό πεδίο με αγροτικούς χωματόδρομους και άσφαλτο κατά μόνο δύο km στο σύνολο, περιοχή δασωμένη στο μεγαλύτερο κομμάτι της και λιγότερο κοντά στην κορυφή.

Για τη διεξαγωγή του αγώνα θα υπάρχουν σταθμοί εφοδιασμού με νερό, ισοτονικά, τζελάκια και ενεργειακές μπάρες. Ο ίδιος εφοδιασμός θα υπάρχει και για τον μικρότερο αγώνα των 22 km, που και αυτός θα έχει κοινή εκκίνηση και τερματισμό με τον μεγαλύτερο.

Στους συμμετέχοντες, μαζί με τον αριθμό θα δοθεί και μπλουζάκι με το λογότυπο της διοργάνωσης, ενώ στους τερματίσαντες θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο. Στους τρεις πρώτους της γενικής κατάταξης θα απονεμηθεί και κύπελλο.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής έως τις 27 Απριλίου στα τηλέφωνα 6944325261, 69445984050 και στο κατάστημα di Mario.