AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

21 Μαρ 2014

Ο Δήμος Σάμου καλεί τους επιχειρηματίες


Τις επιχειρήσεις του Δήμου Σάμου που ασχολούνται με την εκμετάλλευση κοινόχρηστης ζώνης αιγιαλού και παραλίας, αλλά και αυτές που εκμεταλλεύονται κοινόχρηστο χώρο, καλεί ο Δήμαρχος Σάμου, ώστε να υποβάλουν τις απαιτούμενες άδειες.

Πιο αναλυτικά, οι επιχειρηματίες που ασχολούνται με την ενοικίαση ομπρελών ηλίου, ξαπλωστρών, καθισμάτων, θαλασσίων μέσων αναψυχής κλπ καλούνται έως τις 31/3/2014 να προσέλθουν στις κατά τόπους οικονομικές υπηρεσίες των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου για την υποβολή αίτησης.

Η διαδικασία σύναψης των συμφωνητικών μεταξύ του Δήμου και των όμορων επιχειρήσεων πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως την 31η Μαΐου 2014. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 22733 50136.

Την ίδια ώρα, και οι επιχειρήσεις που κάνουν χρήση κοινόχρηστου χώρου (τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων ή έκθεση εμπορευμάτων σε πεζοδρόμια πλατείες κλπ.) οφείλουν να προσέλθουν στις κατά τόπους οικονομικές υπηρεσίες των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου έως τις 30/4/2014 για την υποβολή αιτήσεων και την έκδοση άδειας κατάληψης δημοτικού χώρου.