AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

20 Μαρ 2014

Υποτροφίες "ΥΠΑΤΙΑ" για υποψήφιους διδάκτορες και στη Σάμο

 

Η Σχολή Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου συμμετέχει στο πρόγραμμα υποτροφιών "ΥΠΑΤΙΑ", το οποίο θα χρηματοδοτήσει για το έτος 2014 τέσσερις υποψήφιους διδάκτορες για εκπόνηση διατριβής σε θέματα που εντάσσονται στους ερευνητικούς τομείς των μελών Δ.Ε.Π των τριών τμημάτων της Σχολής.
 
Πρόκειται για τα εξής τμήματα:

- Μαθηματικό Τμήμα στο Καρλόβασι Σάμου (Εισαγωγική Κατεύθυνση Μαθηματικών και Εισαγωγική Κατεύθυνση Στατιστικής και Αναλογιστικών - Χρηματοοικονομικών Μαθηματικών).



Η προκήρυξη του Προγράμματος Υποτροφιών "ΥΠΑΤΙΑ" απευθύνεται σε διπλωματούχους (δίπλωμα μεταπτυχιακών σπουδών), όλων των Πανεπιστημίων της χώρας και των αναγνωρισμένων Πανεπιστημίων του εξωτερικού, που επιθυμούν να ενταχθούν στην ερευνητική κοινότητα του Πανεπιστημίου Αιγαίου μέσα από την έναρξη διαδικασίας εκπόνησης διδακτορικής διατριβής, με επιβλέποντα/ουσα μέλος Δ.Ε.Π του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Το συνολικό ύψος της κάθε υποτροφίας ανέρχεται σε 24.000 ευρώ για τρία έτη (ήτοι 8.000 ευρώ ετησίως).

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων υποτροφιών στο πρόγραμμα "ΥΠΑΤΙΑ 2014" για νέους Υποψήφιους Διδάκτορες του 2014, είναι η 10η Μαΐου 2014.

Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και για την υποβολή προτάσεων, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του προγράμματος "Υπατία".