AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

13 Μαρ 2014

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Η Σάμος ταξίδεψε στην Καβάλα!

Φωτογραφίες: Αγγελική Βαλαγεωργίου

Άνοιξε σήμερα τις πύλες της στην Καβάλα η 3η Έκθεση Παραδοσιακών Προϊόντων - Πολιτισμού και Τουρισμού  της Σάμου.

Η έκθεση λειτουργεί έως και το Σάββατο 15/3 στο χώρο του φουαγιέ του αμφιθεάτρου του Διοικητηρίου της Καβάλας, από τις 10 το πρωί ως τις 7 το απόγευμα, ενώ τα επίσημα εγκαίνια έγιναν στις 5 το απόγευμα της Πέμπτης.

Οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάσουν και να προμηθευτούν τα τοπικά προϊόντα της Σάμου, όπως το παγκοσμίως γνωστό κρασί, το ονομαστό ούζο, όπως το Ouzo Zarbanis, το μυρωδάτο μέλι, το βραβευμένο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο (Elia) και παραδοσιακό σαπούνι (Samos Soap) της εταιρείας του Γιάννη Μάρκου, τα βότανα, είδη του πρωτογενούς τομέα και τα παραδοσιακά γλυκά.

Παράλληλα, έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τη Σάμο και μέσα από την έκθεση φωτογραφίας, καθώς επίσης και από τη λαογραφική έκθεση του Συλλόγου Κυριών και Δεσποινίδων Παγώνδα "Η Ομόνοια", που παρουσιάζει τη λαογραφική διαδρομή και την πορεία του νησιού στον χρόνο. 

Δείτε τις φωτογραφίες που τράβηξε από την έκθεση η Αγγελική Βαλαγεωργίου!
































Η έκθεση διοργανώνεται από την "Δυναμική Promotion Σάμου", υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου, του Δήμου Σάμου, του Δημοτικού Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού, Νεολαίας και Άθλησης Σάμου (Δ.Ο.Π.ΠΟ.Ν.Α.Σ) και της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης-Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας.

Υποστηρίζεται από τον Εμπορικό Σύλλογο Σάμου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μυτιληνιών, καθώς και από επιχειρηματίες της Σάμου. 


* Πηγή φωτογραφιών: Αγγελική Βαλαγεωργίου