AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

19 Μαρ 2014

Το νέο Δ.Σ των ιδιωτικών υπαλλήλων Ν.Σάμου


Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Σάμου, κατά την πρώτη συνεδρίασή του μετά τις πρόσφατες εκλογές του.

Πρόεδρος αναλαμβάνει η Ρίτα Καρβούνη, Αντιπρόεδρος ο Μανώλης Νεοφώτιστος, Γενικός Γραμματέας ο Μάριος Βαλωμένος, Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας η Γεωργία Φτυνογιάννη και Ταμίας η Πόπη Φουστανελλά, ενώ σύμβουλοι θα είναι η Βάσω Βρυνιώτη και η Σοφία Παπανικολάου.

Απευθυνόμενο προς τα μέλη του, το νέο Δ.Σ τα "ευχαριστεί για την πρωτόγνωρη και ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή στις εκλογικές διαδικασίες (αύξηση πάνω από 50% από τις προηγούμενες εκλογές σε ψηφίσαντες).

Υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για ν' ανταποκριθούμε στις προσδοκίες όλων, να σταθούμε στο πλευρό κάθε συνάδελφου-συναδέλφισσας, αλλά και να εκφράσουμε-διεκδικήσουμε τα σύγχρονα δικαιώματα και ανάγκες μας.

Στην προσπάθεια αυτή θα χρειαστούμε την δική σας βοήθεια και συμπαράσταση προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας. Εξάλλου εσείς είστε η δύναμη του σωματείου και η μαζική συμμετοχή σας στις εκλογές την έκανε ακόμα μεγαλύτερη.

Βασικοί στόχοι μας εξακολουθούν να είναι η υπογραφή κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας που να καλύπτει τις σύγχρονες ανάγκες μας με πρώτο βήμα την επαναφορά των 918 ευρώ κατώτερου μισθού, το να μην υπάρχει κανένας συνάδελφος-συναδέλφισσα απλήρωτος και ανασφάλιστος και να στηρίξουμε ολόπλευρα τους άνεργους συναδέλφους μας με όλες τις μορφές ταξικής αλληλεγγύης
".