AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

13 Μαρ 2014

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Άρωμα Σάμου στο Παρίσι!

Φωτογραφίες από τη σελίδα της Τίνας Αλεξοπούλου στο Facebook

Η Σαμιώτισσα ηθοποιός και τραγουδίστρια Τίνα Αλεξοπούλου εντυπωσιάζει από τις 6 Μαρτίου το κοινό του Παρισιού στην μουσική παράσταση "20 χρόνια χωρίς...Μελίνα" ("20 ans déjà...Mélina"), η οποία είναι αφιερωμένη στη μνήμη της Μελίνας Μερκούρη.

Από την παράσταση αυτή, η οποία ανεβαίνει στο θέατρο "La Reine Banche" της πόλης του φωτός (ιδέα/ενορχήστρωση του Pierre Maraval και παραγωγή της Le Chant des Poètes) δεν θα μπορούσε να λείπει η μεγάλη επιτυχία της Μελίνας "Les bateaeux de Samos" (Τα πλοία της Σάμου), ένα τραγούδι αφιερωμένο στη Σάμο, σε στίχους Maurice Fanon και μουσική Γιάννη Σπανού!

Κατά τη διάρκεια του τραγουδιού, οι θεατές της παράστασης βλέπουν στην οθόνη διάφορες φωτογραφίες από τη Σάμο, όπως αυτή με την πανέμορφη παραλία Τσαμαδού!
 
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την παράσταση της Τίνας Αλεξοπούλου στο Παρίσι!


 






Μέσα από τα τραγούδια και τα βίντεο της παράστασης "20 χρόνια χωρίς...Μελίνα" ("20 ans déjà...Mélina") προβάλλεται η ζωή και την καριέρα της διεθνούς Ελληνίδας σταρ. Η Τίνα Αλεξοπούλου ερμηνεύει τα τραγούδια συνοδευόμενη από τρεις μουσικούς (Βενιαμίν Χατζηκουμπάρογλου στο πιάνο, Louis Paralis στο ακορντεόν, Περικλής Μαλακατές στο μπουζούκι). Η πρεμιέρα δόθηκε την Πέμπτη 6 Μαρτίου - ανήμερα της 20ης επετείου του θανάτου της Μελίνας Μερκούρη- και οι επόμενες παραστάσεις πραγματοποιούνται τις Κυριακές του Μαρτίου: 9, 16, 23 και 30/3.

Δείτε το διαφημιστικό βίντεο της παράστασης:



Στο παρακάτω (παλιότερο) βίντεο μπορείτε να δείτε την Τίνα Αλεξοπούλου να τραγουδά το "Les bateaeux de Samos" στο φυσικό του χώρο, τη Σάμο!



Πηγή φωτογραφιών: Σελίδα της Τίνας Αλεξοπούλου στο Facebook