AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

20 Μαρ 2014

"Robocop" στο Cine Olympia από 20 έως και 24 Μαρτίου


Το Cine Olympia στην πόλη της Σάμου θα προβάλλει από την Πέμπτη 20 Μαρτίου έως και τη Δευτέρα 24 Μαρτίου, καθημερινά στις 21:15, την ταινία "Robocop". Το Σαββατοκύριακο 22 και 23/3 θα προβάλλει στις 6 το απόγευμα και την ταινία κινουμένων σχεδίων "Free birds".

Η ταινία "Robocop" είναι μια ταινία επιστημονικής φαντασίας, αμερικανικής παραγωγής του 2014.

Η υπόθεση της ταινίας:

2028. Τη ρομποτική τεχνολογία την ελέγχει η εταιρία OmniCorp. Τα προϊόντα τους κερδίζουν πολέμους ανά τον πλανήτη και τώρα θέλουν να τα φέρουν στις πόλεις. Σε μία από αυτές το Ντιτρόιτ, ζει ο Άλεξ Μέρφι, καλός σύζυγος, στοργικός πατέρας και τίμιος αστυνομικός. Όταν σε μια επιχείρηση τραυματίζεται και τίθεται κλινικά νεκρός, η OmniCorp αναλαμβάνει να του σώσει τη ζωή. Αποτέλεσμα είναι να γίνει η βάση ενός νέου ρομπότ-αστυνομικού, με υπερδυνάμεις ικανές να αντιμετωπίσουν το συνεχώς αυξανόμενο έγκλημα. Όμως, ο άνθρωπος Μέρφι δεν έχει χαθεί τελείως πίσω από τη σιδερένια πανοπλία.



Σκηνοθεσία: Jose Padilha. Πρωταγωνιστούν: Joel Kinnaman, Gary Oldman, Michael Keaton, Samuel L. Jackson, Abbie Cornish κ.ά.

Διάρκεια: 118 '.

Δείτε το trailer της ταινίας:





Η ταινία "Free Birds" είναι μια ταινία κινουμένων σχεδίων, αμερικανικής παραγωγής του 2013, η οποία προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.


Η υπόθεση της ταινίας:

Ο Τζέικ είναι μεγαλόσωμος και παρορμητικός. Ο Ρέτζι είναι αφελής και καλόψυχος. Το μόνο που τους ενώνει, εκτός από το γεγονός ότι είναι γαλοπούλες, είναι η μοίρα τους να καταλήξουν πάνω σε μια πιατέλα στο γιορτινό τραπέζι. Έτσι, αποφασίζουν να κλέψουν μια χρονομηχανή και να επιστρέψουν πίσω στον 17ο αιώνα, τότε που ξεκίνησε η παράδοση να τρώνε γαλοπούλα την Ημέρα των Ευχαριστιών. Στόχος τους: να αφαιρέσουν το πιάτο γαλοπούλας από το εορταστικό μενού.



Σκηνοθεσία: Jimmy Hayward. Στα ελληνικά, με τις φωνές των: Γιάννης Στεφόπουλος, Ντίνος Σούτης, Τάσος Κωστής, Πέτρος Σπυρόπουλος, Όθων Μεταξάς, Ανδρέας Ευαγγελάτος, Σταύρος Μαυρίδης, Δημήτρης Δημόπουλος, Ακίνδυνος Γκίκας, Βασιλική Σούτη, Χρήστος Συριώτης, Έλενα Τσαγκρινού.

Διάρκεια: 91 '.

Δείτε το trailer της ταινίας:


Cine Olympia: Γυμνασιάρχου Κατεβαίνη 27, στην πόλη της Σάμου.

Τηλέφωνο για κρατήσεις στον πριβέ χώρο: 2273025011.