AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

28 Μαρ 2014

Blue Star Ferries: "Μόνο για αύριο στη Σάμο"


Η Blue Star Ferries με το "Ithaki" καλείται να ξελασπώσει για τρίτη φορά φέτος το οξύτατο ακτοπλοϊκό πρόβλημα της Σάμου. Ωστόσο αυτό θα γίνει μόνο για αύριο. Δείτε το αναλυτικό σαββατιάτικο δρομολόγιο του πλοίου, καθώς και τι είπε στο MY SAMOS BLOG ανώτατο στέλεχος της εταιρείας για τα σχέδιά της.

Μετά και το σημερινό μπλοκάρισμα του "European Express" της NEL στον Πειραιά, το Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου ζήτησε από τη Blue Star Ferries και αυτή αποδέχτηκε να εξυπηρετήσει, όπως έκανε και σε μεμονωμένα δρομολόγιά της στη Σάμο τον περασμένο Ιανουάριο και Φεβρουάριο, την πολύπαθη αυτή γραμμή του Νομού.

Πλέον η εταιρεία τροποποιεί το αυριανό, σαββατιάτικο δρομολόγιό της και το πλοίο της προσεγγίζει από δύο φορές Εύδηλο και Καρλόβασι ως εξής:

Πειραιάς Αναχώρηση: 07:30 - Σύρος Άφιξη: 11:35, Αναχώρηση: 11:50 - Τήνος Άφιξη: 12:30, Αναχώρηση: 12:45 - Μύκονος Άφιξη: 13:15, Αναχώρηση: 13:30 - Εύδηλος Ικαρίας Άφιξη: 15:50, Αναχώρηση: 16:10 - Καρλόβασι Σάμου Άφιξη: 17:25, Αναχώρηση: 18:00 - Εύδηλος Ικαρίας Άφιξη: :19:15, Αναχώρηση: 19:35 - Σύρος Άφιξη: 22:25, Αναχώρηση: 22:40 - Πειραιάς Άφιξη: 01:30 (Κυριακής).

Μιλώντας στο MY SAMOS BLOG, ο Διονύσης Θεοδωράτος, εμπορικός διευθυντής του Ομίλου ATTICA GROUP (όπου ανήκει η Blue Star Ferries), ξεκαθάρισε ότι "αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο η εταιρεία να μπει και στη γραμμή της Σάμου, καθώς μεσούσης της περιόδου δεν έχει πλοίο διαθέσιμο, ούτε και μπορεί να τροποποιήσει τα ισχύοντα δρομολόγιά της μέχρι και τον Οκτώβριο του 2014".

Σύμφωνα με τον κ. Θεοδωράτο, είναι "πολύ πρόωρο να γίνει αυτή την ώρα συζήτηση για το εάν η Blue Star Ferries θα εκδηλώσει ενδιαφέρον για τη Σάμο για την ερχόμενη περίοδο".