AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

22 Νοε 2014

Έκθεση Χειροποίητων Ειδών και Κοσμημάτων από 12-14/12


Από 12 έως 14 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο του 1ου και 2ου Γυμνασίου Σάμου η 1η Έκθεση Χειροποίητων Ειδών και Κοσμημάτων.

Θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 30 επιλεγμένοι δημιουργοί στο χώρο των κοσμημάτων, της ένδυσης, της υπόδησης, των βρεφικών ειδών, των ειδών δώρου, των accessories, των χριστουγεννιάτικων ειδών, των καλλυντικών και των παραδοσιακών προϊόντων.

Μέρος από τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπτυξιακή Υστέρηση Σάμου "Η Μέλισσα".

Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης είναι και για τις τρεις ημέρες από 10:00 έως 19:00, ενώ η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Η έκθεση διοργανώνεται από την εταιρεία "Δυναμική Promotion Samos", με την υποστήριξη του Δ.Ο.Π.ΠΟ.Ν.Α.Σ (Δημοτικός Οργανισμός Παιδείας Πολιτισμού Νεολαίας και Άθλησης Σάμου).

Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν ως εκθέτες μπορούν να επικοινωνήσουν με την Δυναμική Promotion Samos στο τηλέφωνο 2273061544, στο e-mail dinamikisamos@gmail.com ή στη σελίδα "Dinamiki Samos" στο Facebook.