AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

27 Νοε 2014

Διαμαρτυρία του Δικηγορικού Συλλόγου για την έλλειψη ασθενοφόρων στη Σάμο


Ο Δικηγορικός Σύλλογος Σάμου διαμαρτύρεται εντονότατα προς τον Υπουργό Υγείας για τις ελλείψεις σε προσωπικό και ασθενοφόρα στο νησί της Σάμου και καλεί την Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σάμου, λόγω αρμοδιότητας, να επέμβει δυναμικά και να ασκήσει ποινικές διώξεις ούτως ώστε να αποδοθούν ευθύνες σε αυτούς που με τις πράξεις και παραλείψεις τους οδηγούν στον θάνατο συνανθρώπους μας.

Δείτε αναλυτικά τις απόψεις του Δικηγορικού Συλλόγου Σάμου για το συγκεκριμένο θέμα:

"Στην Ελλάδα της Ευρώπης , του Μνημονίου και του 21ου αιώνα σε αυτό το πολιτισμένο, Ευρωπαϊκό και ένδοξο Κράτος βιώνουμε σε καθημερινή βάση την αναλγησία, την υποκρισία, την έλλειψη κράτους πρόνοιας και τον εξευτελισμό της ανθρώπινης ζωής.
 
Το ύψιστο , ανεκτίμητο και συνταγματικά κατοχυρωμένο αγαθό «ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ» δεν προστατεύεται στη χώρα μας από τη συντεταγμένη Πολιτεία η οποία είναι παρούσα μόνο στα «μνημόνια» , στη «φορομπηχτική πολιτική» και στις «φιέστες».
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Σάμου διαμαρτύρεται εντονότατα προς τον Υπουργό Υγείας για τις ελλείψεις σε προσωπικό και ασθενοφόρα στο νησί της Σάμου και φυσικά στηλιτεύει την εγκληματική αδιαφορία αυτών που κυβερνούν το τόπο μας.  
 
Καλούμε την Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σάμου λόγω αρμοδιότητας να επέμβει δυναμικά και να ασκήσει ποινικές διώξεις ούτως ώστε να αποδοθούν ευθύνες σε αυτούς που με τις πράξεις και παραλείψεις τους οδηγούν στο θάνατο συνανθρώπους μας και καταστρέφουν τις ζωές των οικείων τους.
ΝΤΡΟΠΗ-ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΔΙΑΚΑΤΕΧΟΥΝ."