AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

14 Νοε 2014

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού "Philoxenia"

 

Στην 30η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού "Philoxenia", που διεξάγεται από 13 έως 16 Νοεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Helexpo της Θεσσαλονίκης, συμμετέχει η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Επικεφαλής της αποστολής είναι η Περιφερειάρχης, Χριστιάνα Καλογήρου, και ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου, αρμόδιος για θέματα Τουρισμού, Νίκος Κατρακάζος.

Η συμμετοχή στην Έκθεση εντάσσεται στην προσπάθεια που καταβάλει η περιφερειακή αρχή για την καλύτερη προβολή των νησιών του Βορείου Αιγαίου προκειμένου να αυξηθεί το τουριστικό ρεύμα προς αυτά.

Στο περιθώριο της Έκθεσης η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, συναντήθηκε με την Υπουργό Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, το Γενικό Γραμματέα Τουρισμού, Αναστάσιο Λιάσκο και τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα.

Η κα Καλογήρου συναντήθηκε επίσης με το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Μπουτάρη, με τον οποίο συζήτησε τις προοπτικές καλύτερης συνεργασίας των δύο πλευρών σε θέματα Τουρισμού, το ζήτημα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Θεσσαλονίκης με τα νησιά του Βορείου Αιγαίου, καθώς και τη διεξαγωγή κοινών εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την έναρξη του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου.