AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

26 Νοε 2014

Πρωτοβουλία ανθρωπιάς από τον Σύλλογο Αυτοδυτών και μικρούς μαθητές


Ο Σύλλογος Αυτοδυτών Σάμου παρέδωσε σήμερα στην Ιματιοθήκη της Μητρόπολης Σάμου και Ικαρίας 20 κουβέρτες τύπου polar fleece για παιδιά. 

Οι κουβέρτες θα διατεθούν άμεσα σε οικογένειες που έχουν ήδη ειδοποιηθεί από τους ευσυνείδητους και ακούραστους εθελοντές της ιματιοθήκης.

Ο χειμώνας έρχεται και οι οικογένειες συμπολιτών μας που έχουν εγγραφεί στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και στην Ιματιοθήκη της Μητρόπολης είναι πολλές.

Στην κοινωνική δράση των αυτοδυτών συνεισέφεραν και οι μαθητές της δευτέρας τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σάμου. Τα παιδιά με τη δασκάλα τους παρέδωσαν τα τρόφιμα που είχαν συγκεντρώσει τις τελευταίες δυο εβδομάδες. Παράλληλα, ενημερώθηκαν από τους εθελοντές για την εσωτερική λειτουργία του παντοπωλείου και της ιματιοθήκης, για τις μεγάλες ανάγκες που υπάρχουν και για τις κοινωνικές πρωτοβουλίες της Μητρόπολης.




Είναι η τέταρτη φορά που ο Σύλλογος Αυτοδυτών Σάμου συνεργάζεται με το 1ο Δημοτικό Σχολείο Σάμου μέσα στο 2014. 

Οι άνθρωποι του συλλόγου ευχαριστούν πολύ τους δασκάλους Βασιλική Γεωργουλοπούλου και Αντώνη Παναγιώτου, όπως και τη διευθύντρια του σχολείου, Αλεξία Εμμανουηλίδου, για την εμπιστοσύνη τους.
 
Παράλληλα, καλούν όλους τους συλλόγους της Σάμου να υποστηρίξουν έμπρακτα το Κοινωνικό Παντοπωλείο και την Ιματιοθήκη της Μητρόπολης Σάμου.