AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

11 Ιαν 2015

Η παρουσίαση των υποψήφιων βουλευτών του Κ.Κ.Ε


Τους υποψήφιους βουλευτές του Κ.Κ.Ε που θα κατέβουν στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου στην Εκλογική Περιφέρεια Σάμου παρουσίασε την Παρασκευή στο Ξενοδοχείο "Σάμος" η Τομεακή Επιτροπή Σάμου του κόμματος.

Πρόκειται για την Βασιλική Βρυνιώτη, τον Αντώνη Δράκο και τον Φανούρη Καρούτσο, τα βιογραφικά των οποίων εμφανίζονται παρακάτω.

Την εκδήλωση άνοιξε η Γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Σάμου του Κ.Κ.Ε, Δήμητρα Παντάπαση που μεταξύ άλλων τόνισε: 

"Χρειάζεται δυνατό Κ.Κ.Ε παντού, γιατί αποτελεί τον πραγματικό, μοναδικό αντίπαλο στα μονοπώλια και την εξουσία τους, την Ε.Ε των μνημονίων διαρκείας, τις αντιλαϊκές κυβερνήσεις. Κυβέρνηση θα υπάρξει μετά τις εκλογές. Άλλωστε, υπάρχουν πολλοί πρόθυμοι – κόμματα και σχήματα μιας χρήσης – να συνδράμουν σ’ αυτό. Για το λαό, αυτό που μετράει είναι να υπάρχει δυνατό Κ.Κ.Ε, για να είναι ο ίδιος ο λαός δυνατός".
  
Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση παρουσίασης των υποψήφιων βουλευτών του Κ.Κ.Ε στην Εκλογική Περιφέρεια Σάμου:





Τις επόμενες μέρες αρχής γενομένης από τη Δευτέρα οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ, μαζί μέλη και φίλους του κόμματος, θα περιοδεύσουν και θα μιλήσουν σε χώρους δουλειάς, σε χωριά και πόλεις.

Βιογραφικά των υποψήφιων βουλευτών του Κ.Κ.Ε στην Εκλογική Περιφέρεια Σάμου

Βασιλική Βρυνιώτη

Η Βασιλική Βρυνιώτη είναι 37 χρονών. Γεννήθηκε στην Αλφειούσα του Πύργου Ηλείας από εργατοαγροτική οικογένεια.

Είναι απόφοιτος του τμήματος Στατιστικής, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Α.Σ.Ο.Ε.Ε), με μεταπτυχιακό στο τμήμα Στατιστικής και Αναλογιστικών – Χρηματοοικονομικών Μαθηματικών στη Σάμο.

Από το 2007 ζει μόνιμα στη Σάμο και εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος σε Λογιστικό Γραφείο.

Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Σάμου.

Μέλος της Τομεακής Επιτροπής Σάμου του Κ.Κ.Ε.

Υπήρξε γραμματέας στο Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Σάμου και είναι μέλος της Διοίκησης του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Σάμου.

Αντώνης Δράκος

Ο Αντώνης Δράκος γεννήθηκε το 1959 στη Σάμο. Είναι απόφοιτος Μέσης Τεχνικής Σχολής Ηλεκτρολόγων. Από το 1975 που σπούδαζε και ξεκίνησε να δουλεύει (σε κλωστοϋφαντουργία, σε ηλεκτρολογικά έργα και μετά στη Δ.Ε.Η), ανέπτυξε συνδικαλιστική και πολιτική δράση.

Έχει διατελέσει πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Σάμου, πρόεδρος του σωματείου τεχνικών Δ.Ε.Η Σάμου και νομαρχιακός σύμβουλος Σάμου.

Είναι μέλος του Γραφείου της Τομεακής Επιτροπής του Κ.Κ.Ε. Περιφερειακός Σύμβουλος Βορείου Αιγαίου και αντιπρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων Σάμου.

Φανούρης   Καρούτσος     

Ο Φανούρης Καρούτσος  γεννήθηκε το 1960 στην Ικαρία. Είναι παντρεμένος με την Αθανασία  Γιάκα και έχουν τρία παιδιά.

Η ενασχόλησή του με τα κοινά ξεκινά από τα μαθητικά του χρόνια. Εντάσσεται στις γραμμές της Κ.Ν.Ε το 1981, και από το 1984 είναι μέλος του Κ.Κ.Ε. Έχει διατελέσει μέλος του Ν.Σ της Κ.Ν.Ε και της Ν.Ε  Ικαρίας – Φούρνων του ΚΚΕ .
 
Εργάζεται στον κλάδο των κατασκευών και έχει αναπτύξει έντονη δραστηριότητα στο συνδικαλιστικό κίνημα, κατά διαστήματα μέλος της Διοίκησης  του Συνδικάτου Οικοδόμων  Ικαρίας, πρόεδρός του Δ.Σ τα τελευταία δυο χρόνια. 

Από το 1986 δραστηριοποιείται στην τοπική αυτοδιοίκηση. Εκλέγεται κοινοτικός σύμβουλος και δημοτικός σύμβουλος Ραχών (1986-2002). Στις εκλογές του 2002 και του 2006 εκλέγεται Δήμαρχος Ραχών. Στις εκλογές του 2010 και του 2014 εκλέγεται εκ νέου δημοτικός σύμβουλος με την Λαϊκή Συσπείρωση στον ενιαίο δήμο Ικαρίας.