AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

1 Ιαν 2015

Οι ταινίες στο Cine Olympia από 2 έως 5 Ιανουαρίου



Το Cine Olympia στην πόλη της Σάμου προβάλλει από την Παρασκευή 2 έως και τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου, καθημερινά στις 21:15, την ταινία "Χόμπιτ: Η μάχη των πέντε στρατών" σε έκδοση 3D. Το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Ιανουαρίου θα προβάλλει στις 6 το απόγευμα και την παιδική ταινία "Οι πιγκουίνοι της Μαδαγασκάρης".

Η ταινία "Χόμπιτ: Η μάχη των πέντε στρατών (The Hobbit: The Battle Of The Five Armies)" είναι μια ταινία φαντασίας, αμερικανικής παραγωγής του 2014.

Η υπόθεση της ταινίας:

Με την ανάκτηση του Βασίλειου των Νάνων από τον δράκο Νοσφιστή, ο Μπίλμπο και οι δεκατρείς Νάνοι έχουν άθελά τους συμβάλλει στην εξάπλωση μιας φονικής δύναμης. Ο εξοργισμένος Νοσφιστής επιτίθεται στους ανυπεράσπιστους κατοίκους της Λιμνούπολης. Παράλληλα, κυριευμένος από το πάθος του για πλούτο, ο Θόριν Δρύασπις βάζει τον θησαυρό πάνω από την τιμή και τους φίλους του.

Παραμονεύουν όμως μεγαλύτεροι κίνδυνοι, τους οποίους γνωρίζει μόνο ο Γκάνταλφ. Ο μεγάλος εχθρός τους, Σάουρον, έχει στείλει λεγεώνες από Ορκ για να επιτεθούν στο Βουνό της Μοναξιάς. Η φυλή των Νάνων, τα Ξωτικά και οι Άνθρωποι πρέπει να αποφασίσουν είτε να ενώσουν τις δυνάμεις τους, είτε να καταστραφούν. Ο Μπίλμπο θα πρέπει να πολεμήσει τόσο για τη ζωή του, όσο και για των συντρόφων του, στην επική Μάχη των Πέντε Στρατών, καθώς το μέλλον της Μέσης Γης παραμένει αβέβαιο. 



Σκηνοθεσία: Peter Jackson. Πρωταγωνιστούν: Martin Freeman, Ian McKellen, Evangeline Lilly, Orlando Bloom  κ.ά.

Διάρκεια: 144 '.

Δείτε το trailer της ταινίας:



Η ταινία "Οι πιγκουίνοι της Μαδαγασκάρης (Penguins of Madagascar)" είναι μια ταινία κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής του 2014.



Η υπόθεση της ταινίας:

Οι τέσσερις πιγκουίνοι που πρωταγωνιστούν στην παγκόσμια αντικατασκοπία, ο Σκίπερ, ο Κοβάλσκι, ο Ρίκο κι ο Στρατιώτης, πρέπει να ενώσουν δυνάμεις με ένα οργανισμό κατασκοπίας, τον North Wind, με αρχηγό τον πράκτορα Κλάσιφαϊντ, και να βρεθούν στα πέρατα της Γης πολεμώντας τον διαβολικό Δρ Οκτάβιους Μπριν που έχει ως μόνο σκοπό την παγκόσμια κυριαρχία.



Σκηνοθεσία: Eric Darnell.

Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά, με τις φωνές των: Θανάσης Κουρλαμπάς, Αργύρης Παυλίδης, Συμεών Τσακίρης, Γιάννης Στεφόπουλος, Πέτρος Δαμούλης, Δημήτρης Μαρίζας, Γιάννης Δρίτσας, Στεφανία Φιλιάδη, Φοίβος Ριμένας, Κώστας Αποστολίδης, Νότης Παρασκευόπουλος, Χρύσα Διαμαντοπούλου, Ροζαλία Παπαϊωάννου, Μελίνα Χατζηγεωργίου.

Διάρκεια: 92 '.

Δείτε το trailer της ταινίας:


Για κρατήσεις θέσεων στον πριβέ χώρο του Cine Olympia τηλεφωνήστε στο 2273025011.