AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

10 Μαρ 2015

Την Κυριακή 15 Μαρτίου ο τελικός του κυπέλλου ποδοσφαίρου


Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων (Ε.Π.Σ) Σάμου, ο τελικός του Κυπέλλου Ερασιτεχνών μεταξύ των ομάδων Α.Ε Καρλοβασίου και Α.Ψ.Ε.Σ. Πυθαγόρας ορίστηκε να διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Σάμου την Κυριακή 15 Μαρτίου και ώρα 14:30.

Τα έσοδα του αγώνα, με κοινή απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ και των διοικήσεων των δύο Σωματείων θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό. Το αντίτιμο για την είσοδο στο στάδιο ορίστηκε στα 5 ευρώ. Για τους  μαθητές η είσοδος θα είναι δωρεάν. Ως εκ τούτου παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα να πληρώνουν το αντίτιμο του εισιτηρίου .

Επίσης αυτό θα ισχύει για τα μέλη των Δ.Σ. των διαγωνιζόμενων σωματείων, τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ Σάμου αλλά και όσους εκ των ποδοσφαιριστών των διαγωνιζόμενων σωματείων και μαθητών το επιθυμούν. "Ας δείξουμε μέρος της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης μας", προτρέπει τον κόσμο η διοίκηση της Ε.Π.Σ Σάμου.

Συνέντευξη τύπου

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Τελικού, με απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ Σάμου την Τετάρτη 11 Μαρτίου και ώρα 18:30 θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου στα γραφεία της Ε.Π.Σ Σάμου.

Θα παραβρεθούν οι δύο αρχηγοί και οι προπονητές των διαγωνιζόμενων σωματείων, όπως και μέλη του Δ.Σ της Ε.Π.Σ Σάμου.

Πηγή: Ιστοσελίδα Ε.Π.Σ Σάμου