AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

7 Μαρ 2015

Σεμινάρια ταγκό και πάρτι στο Καρλόβασι το Σαββατοκύριακο 21-22/3


Το ζευγάρι χορευτών tango που αποτελείται από την Ivόn Carolina και τον Aλέξανδρο Παλαιολόγο θα βρίσκεται στο Καρλόβασι το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Μαρτίου για να παρουσιάσει ένα σεμινάριο με μαθήματα ταγκό για κάθε επίπεδο αλλά και ένα ταγκό πάρτι (milonga) το βράδυ του Σαββάτου!

Τα μαθήματα θα διεξαχθούν στο πρώην Δημαρχείο Καρλοβάσου.
Δείτε το πρόγραμμα των μαθημάτων:

ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ

13:30-15:00 (Ανοιχτό προς όλους)

1. Βάσεις & Δομές του Tango Salon (όλα τα επίπεδα): Σύνδεση, Επικοινωνία ανάμεσα στο ζευγάρι. Αγκαλιά - Περπάτημα - Παύσεις - Εναλλακτικές για αλλαγή Κατεύθυνσης. Συμβουλές και στοιχεία για το πώς να προσαρμοζόμαστε και να χρησιμοποιούμε το χώρο της milonga.


15:30- 17:00 (Ανοιχτό προς όλους)

2. Τεχνική Αντρών και Γυναικών


ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ

14:30-16:00 (Τμήμα Ι & ΙΙ)

3. Milonga: Εισαγωγή στη Milonga. Βασικές αρχές, μουσικότητα και συνδυασμός βημάτων για να ξεκινήσετε να χορεύετε milonga.

16:30-18:00 (Τμήμα ΙΙ)

4. Giros: Εισαγωγή και βασικές αρχές για τα giros - giro milonguero σε ανοιχτή και κλειστή αγκαλιά σε ακολουθίες (sequencias).

Το ταγκό πάρτι (milonga) θα λάβει χώρα το βράδυ του Σαββάτου στην αίθουσα του Ναυταθλητικού Ομίλου Καρλοβάσου στο Λιμάνι, με dj την Ivόn Carolina.


Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στη σελίδα Facebook: Tango In Samos και στο   e-mail: tangoinsamos@gmail.com 

Λίγα λόγια για τους χορευτές

Οι Αλέξανδρος Παλαιολόγος και η Ιβόν Καρολίνα ξεκίνησαν να χορεύουν μαζί πριν δύο χρόνια περίπου. Ο καθένας ξεχωριστά ασχολείται αρκετά χρόνια με το Tango ως χορό αλλά και με τη κουλτούρα που το συνοδεύει. Αφιερώνοντας χρόνο σε μαθήματα και σεμινάρια με επαγγελματίες του χώρου.

Ο Αλέξανδρος, αφιερώνει εδώ και 6 χρόνια, σημαντικό χρόνο για την εξέλιξη του στο Tango. Το 2012 έλαβε μέρος στο Πανελλήνιο διαγωνισμό Tango Acropolis στην Αθήνα, φτάνοντας στον τελικό του διαγωνισμού.

Η Ιβόν, ξεκίνησε πριν 10 χρόνια περίπου να ασχολείται με το Tango, κάνοντας μαθήματα στην Αργεντινή όπου και είναι η καταγωγή της, έχει παρουσιαστεί σε milongas στο Buenos Aires, τη Τουρκία και στην Αθήνα. Το 2012 έλαβε μέρος στον Πανελλήνιο διαγωνισμό Tango Acropolis κερδίζοντας την πρώτη θέση στην κατηγορία Tango Salon.

Έχοντας κοινές ιδέες και στόχους ο Αλέξανδρος και η Ιβόν έγιναν ζευγάρι στο χορό. Μαζί έχουν διδαχθεί από σημαντικούς maestros του tango όπως: Silvio Lavia, Juan Martin Carrara & Stefania Colina, Julio Balmaceda, Carlos & Rosa Perez, Vanesa Villalba & Facundo Piñero. κ.α

Οι ίδιοι έχουν παρουσιαστεί σε διάφορες milongas της Αθήνας αλλά και σε άλλες πόλεις διδάσκοντας σεμινάρια Τango Salon. Στόχος τους στο χορό είναι η προσωπική τους εξέλιξη αλλά και η κατανόηση της κουλτούρας του Tango, της μουσικής και του χορού.