AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

12 Μαρ 2015

Οι ταινίες στο Cine Olympia από 12 έως 16/3


Το Cine Olympia στην πόλη της Σάμου προβάλλει από την Πέμπτη 12 έως και τη Δευτέρα 16 Μαρτίου, καθημερινά στις 21:15, την ταινία "Η θεωρία των πάντων (The Theory of Everything)". Παράλληλα, το Σαββατοκύριακο, στις 6 το απόγευμα, θα προβάλλει την παιδική ταινία "Μπομπ Σφουγγαράκης: Εξω απ`τα Νερά του (The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water)" σε έκδοση 3D.

Η ταινία "Η θεωρία των πάντων" είναι μια βιογραφική ταινία αμερικανικής παραγωγής του 2014.



Η υπόθεση της ταινίας:

Η ζωής ενός εκ των μεγαλυτέρων μυαλών της σύγχρονης ιστορίας, αυτής του αστροφυσικού Στίβεν Χόκινγκ, που γνώρισε τον έρωτα στο πρόσωπο μιας συμφοιτήτριας του στο Κέμπριτζ, της Τζέιν Γουάιλντ. Ένας απόλυτα υγιής κι ενεργός νεαρός, από την ηλικία των 21 ο Στίβεν θα ξεκινήσει μια άνιση μάχη με μια σπάνια ασθένεια που σταδιακά θα τον αφήσει παράλυτο. Με την ακούραστη Τζέιν στο πλάι του, όμως, ο Χόκινγκ έθεσε νέους κανόνες στη φαρμακευτική και την επιστήμη, πετυχαίνοντας περισσότερα από ότι είχε ονειρευτεί.









Σκηνοθεσία: James Marsh. Πρωταγωνιστούν: Eddie Redmayne, Felicity Jones, Emily Watson κ.ά.

Διάρκεια: 123 '.

Δείτε το trailer της ταινίας:




Η ταινία "Μπομπ Σφουγγαράκης: Εξω απ`τα Νερά του" είναι μια ταινία κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής του 2015.






Η υπόθεση της ταινίας:

Ο μπέργκερ-γένης είναι ένας πειρατής που αναζητά την τελευταία σελίδα ενός μαγικού βιβλίου, το οποίο ό,τι του γράφει μέσα, γίνεται πραγματικότητα. Η τελευταία αυτή σελίδα τυχαίνει να είναι η συνταγή του καρουβοπάτι. Όταν ολάκερη η πόλη του Μπικίνι Μπότομ βρίσκεται σε κίνδυνο, ο Μπομπ ο Σφουγγαράκης, ο Πάτρικ, ο Κύριος Καβούτης, ο Καλαμάρης, η Σάντι, αλλά κι ο Πλαγκτόν ξεκινούν την αναζήτηση της χαμένης συνταγής ακόμα κι έξω από το νερό. Τώρα πρέπει να βρουν το μαγικό βιβλίο, ώστε να γίνουν υπερ-ήρωες και να σώσουν την πόλη τους.







Σκηνοθεσία: Paul Tibbitt.
Στην μεταγλωττισμένη έκδοση που θα προβληθεί στο Cine Olympia ακούγονται οι φωνές των εξής ηθοποιών: Ντίνος Σούτης, Μαρία Ζερβού, Χρήστος Θάνος, Βασίλης Μηλιός, Άλκης Ζερβός, Λορέντζο Φραγκούλης.


Διάρκεια: 93'.

Δείτε το trailer της ταινίας:





Για κρατήσεις θέσεων στον πριβέ χώρο του Cine Olympia τηλεφωνήστε στο 6973230929.