AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

12 Μαρ 2015

Τα κρασιά της Σάμου στην έκθεση "Οινόραμα 2015"

Πηγή φωτογραφιών: Σελίδα του Γιάννη Παρασύρη στο Facebook

Στην έκθεση "Οινόραμα 2015", η οποία έλαβε χώρα από 7 έως 9 Μαρτίου στο Ζάππειο Μέγαρο στο κέντρο της Αθήνας, συμμετείχε η Ένωση Οινοποιητικών Συνεταιρισμών Σάμου (Ε.Ο.Σ.Σ). 
 
Το "Οινόραμα" είναι η πλέον καθιερωμένη συνάντηση για την ανάδειξη των ποιοτικών ελληνικών οίνων και η Ε.Ο.Σ Σάμου ανέκαθεν συμμετείχε στη συγκεκριμένη έκθεση. Οι επισκέπτες είναι κυρίως επαγγελματίες του κρασιού, δημοσιογράφοι και κριτικοί οίνων, οινόφιλοι και σπουδαστές από σχολές οινολογίας και γαστρονομίας.

Τα κρασιά της ΕΟΣ Σάμου έκλεψαν πάλι τις εντυπώσεις και οι επισκέπτες που τα δοκίμασαν για άλλη μία φορά επιβεβαίωσαν την σταθερή και συνεπή ποιότητα που παρουσιάζουν σε συνδυασμό με τις προσιτές τιμές.


Ενδιαφέρουσα ήταν και η παρουσία νέων ανθρώπων, κυρίως φοιτητών οινολογίας και γαστρονομίας οι οποίοι επισκέφθηκαν το περίπτερο της Ε.Ο.Σ.Σ για να δοκιμάσουν από κοντά τα γλυκά κρασιά για τα οποία διδάσκονται στις σχολές τους. Αυτό αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία να γνωρίσει η νέα γενιά τον τρόπο παραγωγής γλυκών κρασιών αλλά και να ενημερωθούν για τους τρόπους κατανάλωσης και ενσωμάτωσης τους στις καθημερινές τους αγοραστικές συνήθειες.

Πηγή: Σελίδα του Γιάννη Παρασύρη στο Facebook