AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

18 Απρ 2018

Παρουσίαση του φωτογραφικού έργου του Ορ. Σεφέρογλου στις 21/4 στο Καρλόβασι

 
Το φωτογραφικό έργο του Ορέστη Σεφέρογλου παρουσιάζουν το Σάββατο 21 Απριλίου η Φωτογραφική Ομάδα Κοντακαιίκων Σάμου "Φωτόνησος" και η Σχολή Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου.
 

Ο φωτογράφος θα παρουσιάσει το έργο του και θα συνομιλήσει με το κοινό για θέματα που αφορούν στη φωτογραφία.
 
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Κινηματογραφική Λέσχη Ίριδα, στο Καρλόβασι, με ώρα έναρξης τις 8μμ, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
 
Ο Ορέστης Σεφέρογλου γεννήθηκε το 1990 στην Αθήνα, όπου και κατοικεί.

Από το 2013 μεγάλο μέρος της φωτογραφικής δουλειάς του έχει επικεντρωθεί στην προσφυγική κρίση και τη ζωή των μεταναστών στην Ελλάδα.
 
Έχει δουλέψει ως μόνιμος φωτογράφος για την εφημερίδα "Ελευθεροτυπία" και το περιοδικό "Έψιλον". Φωτογραφίες και ρεπορτάζ του έχουν δημοσιευτεί σε διάφορα ελληνικά και ξένα περιοδικά όπως τα "ΒΗΜΑgazino", "ΜΕΤΡΟ", "Die Welt BLAU Magazin", "Die Dame" και "WOZ".
 
Συνεργάζεται με το πρακτορείο SOOC και το VICE Greece, όπως επίσης και με τα περιοδικά "Κ", "Γαστρονόμος" και egean Airlines BLUE Magazine".
 
Παράλληλα, δουλεύει σε φωτογραφικά πρότζεκτ σε συνεργασία με ελληνικές και διεθνείς ανθρωπιστικές οργανώσεις, όπως οι CARE, SolidarityNow και HumanRights360.
 
Το φωτογραφικό έργο του έχει παρουσιαστεί σε πολυάριθμες εκθέσεις και φεστιβάλ, όπως στα Athens Photo Festival, Medphoto Mediterranean Photography Festival, Docfield Barcelona, Menontrenuno Sardinia, Festival Territories en Images Paris, Kythera Photographic Encounters, TEDxAthens, The Hunt Museum. LSE και King’s College.
 
Το 2016 προτάθηκε για το ετήσιο World Press Photo Joop Swart Masterclass.