AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

23 Απρ 2018

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Μικροί-μεγάλοι στους λαϊκούς αγώνες δρόμου "Γρ. Τσικριτέας"!

Φωτογραφίες: Manolis Marg

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν το πρωί της Κυριακής στην πόλη της Σάμου οι λαϊκοί αγώνες δρόμου με την επωνυμία "Γρηγόρης Τσικριτέας". Τους οργάνωσαν ο Αθλητικός Σύλλογος "Αναγέννηση Σάμου", με τη συνεργασία του ΕΟΠΣ Σάμου και της τοπικής Περιφερειακής Ενότητας.

Οι αγώνες είχαν ως αφετηρία και τερματισμό την πλατεία Πυθαγόρα, στην πόλη της Σάμου. Στο διάστημα αυτό η παραλιακή έκλεισε από το παλιό λιμάνι έως τον κόμβο Μαλαγαρίου.

Συμμετείχαν αγόρια και κορίτσια πρώτης έως και τρίτης τάξης Δημοτικού, τα οποία έτρεξαν 600 μέτρα, αλλά και παιδιά τετάρτης έως και έκτης τάξης που αγωνίστηκαν στα 1.000 μέτρα, ενώ οι οι μεγαλύτερες ηλικίες έτρεξαν 5 και 10 χιλιόμετρα.

Για πρώτη φορά φέτος οι διοργανωτές ενέταξαν το δυναμικό βάδισμα 2.000 μέτρων στο παράλληλο πρόγραμμα των αγώνων.

Όλοι οι δρομείς έλαβαν αναμνηστικό μετάλλιο, ενώ με ειδικές διακρίσεις τιμήθηκαν οι τρεις πρώτοι νικητές των δρόμων 5.000 και 10.000 μέτρων.

Οι ενήλικες συμμετέχοντες κατέβαλαν από 10 ευρώ ως κόστος συμμετοχής για τα λειτουργικά έξοδα, αλλά και για να προκύψουν έσοδα που θα διατεθούν, στη μνήμη του Γρηγόρη Τσικριτέα, για την οικονομική ενίσχυση της νεαρής Σαμιώτισας Αναστασίας Τριανταφύλλου, για την αντιμετώπιση των χρόνιων προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει και χρήζει ειδικών θεραπειών.

Δείτε τα αποτελέσματα των αγώνων:



Δείτε στη συνέχεια το πλούσιο φωτογραφικό υλικό που κατέγραψε ο Manolis Marg!







































































































































Φωτογραφίες: Manolis Marg

Αρχική δημοσίευση: MY SAMOS BLOG, http://my-samos.blogspot.gr