AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

23 Απρ 2018

Ημερίδα για τα ένστολα επαγγέλματα από το ΚΕΣΥΠ Σάμου στις 26/4

 
Ενημερωτική ημερίδα για τα ένστολα επαγγέλματα οργανώνει το Κέντρο Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΚΕΣΥΠ) της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου, την Πέμπτη 26 Απριλίου, στις 5μμ, στο αμφιθέατρο του δημαρχείου στο Βαθύ.
 
Στην εκδήλωση θα μιλήσουν στελέχη από όλους τους κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων, την Αστυνομία και την Πυροσβεστική. Συγκεκριμένα, θα συμμετάσχουν αξιωματικοί της 79 ΑΔΤΕ, της 114 Πτέρυγας Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας, του Ναυτικού Σταθμού Σάμου, του Αστυνομικού Τμήματος Σάμου και της τοπικής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
 
Η ημερίδα διοργανώνεται στο πλαίσιο του επαγγελματικού προσανατολισμού μαθητών και γονέων και έχει ως στόχο την πληρέστερη δυνατή ενημέρωση των ενδιαφερομένων για τις παραγωγικές σχολές των τριών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, καθώς και για τις συνθήκες εργασίας των στελεχών των υπηρεσιών αυτών.
 
Τα εν λόγω επαγγέλματα παρουσιάζουν ειδικές συνθήκες εργασίας, ενώ και οι απαιτήσεις των παραγωγικών σχολών είναι σημαντικά διαφορετικές σε σχέση με άλλες σχολές Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. "Ως εκ τούτου κρίνουμε σημαντική τη σωστή ενημέρωση των μαθητών και των γονέων τους και προσκαλούμε κάθε ενδιαφερόμενο να παρακολουθήσει την εκδήλωση" αναφέρει το ΚΕΣΥΠ Σάμου.
 
Στο τέλος των ομιλιών οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να απευθύνουν ερωτήσεις στους ομιλητές.