AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

23 Απρ 2018

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Η εκδήλωση στον Παγώνδα για τον σχολικό εκφοβισμό


Εκδήλωση με θέμα τον ενδοσχολικό εκφοβισμό διοργάνωσε το Σάββατο στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Παγώνδα ο τοπικός Σύλλογος Κυριών και Δεσποινίδων "Η Ομόνοια".
 
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η Θεατρική Ομάδα του Συλλόγου Γυναικών Μυτιληνιών ανέβασε τη σχετική με το θέμα της εκδήλωσης θεατρική παράσταση με τίτλο "Το παιχνίδι των προσώπων", την οποία έγραψαν οι μαθητές Λυκείου Βαγγέλης Τσαρδούλιας και Ευτυχία Βλάχου.

Στην παράσταση έπαιξαν η Αρχοντία Χριστοφή, ο Βαγγέλης Τσαρδούλιας, η Δήμητρα Βουρλιώτη, ο Θανάσης Νέτος και ο Ιάσονας Χάρακας ενώ βοήθησαν τεχνικά ο Δημήτρης Στάθαινας και η Ευτυχία Βλάχου.

Μετά την παράσταση, ακολούθησε σχετική συζήτηση με συντονιστή τον Χαράλαμπο Γεννιά, κοινωνιολόγο, στέλεχος του Κέντρου Πρόληψης Σάμου "Φάρος".

Χαρακτηριστικό της συζήτησης ήταν, ότι πέρα από τις ερωτήσεις και τις απορίες, κατατέθηκαν και προσωπικές εμπειρίες από τους παρευρισκόμενους.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, οι ιερείς του Παγώνδα, Νικόλαος Σπάγος και Μανώλης Αρβανίτης, ο τοπικός σύμβουλος Μανώλης Ζαρμπάνης, ο πρώην διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Παγώνδα, από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Παγώνδα ο δάσκαλος Μίμης Κατζώρας και ο δημοσιογράφος Δημήτρης Χατζηγεωργίου.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ένα κέρασμα.

Δείτε στιγμιότυπα από την εκδήλωση:








Αρχική δημοσίευση: MY SAMOS BLOG, http://my-samos.blogspot.gr