AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

17 Απρ 2018

Τα σαμιώτικα κρασιά σε φεστιβάλ γεύσεων στην Αθήνα από 4 έως 6/5


Τα κρασιά του Ενιαίου Οινοποιητικού Αγροτικού Συνεταιρισμού Σάμου θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά οι επισκέπτες του φεστιβάλ γεύσεων με τίτλο "Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις" που θα διεξαχθεί από 4 έως 6 Μαΐου στην Αθήνα.

Από τα σημαντικότερα στοιχεία του φεστιβάλ είναι το πρόγραμμα γευσιγνωστικών εκδηλώσεων οι οποίες αναδεικνύουν την παράδοση, την κουλτούρα και τον πλούτο των γεύσεων, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, την ιστορία και την ταυτότητα των αυθεντικών τοπικών προϊόντων, όπως το ξεχωριστό κρασί του Ε.Ο.Σ Σάμου.


Το φεστιβάλ "Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις" διοργανώνεται από το περιοδικό "Αθηνόραμα" στον χώρο της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι και θα λειτουργήσει για το κοινό τις εξής ημέρες και ώρες:

Παρασκευή 4/5: 5 - 11 μ.μ.
Σάββατο 5/5: 11 π.μ - 11 μ.μ.
Κυριακή 6/5: 11 π.μ - 9 μ.μ.

Η είσοδος των επισκεπτών μπορεί να γίνει έως και μια ώρα πριν το κλείσιμο του Φεστιβάλ.

Τιμές Εισιτηρίων:

Γενική είσοδος: € 6
Εισιτήριο διαρκείας για όλο το 3ήμερο: € 10
Παιδιά κάτω των 12 ετών δωρεάν

Λίγα λόγια για το φεστιβάλ "Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις"


Το φεστιβάλ «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις» είναι μια πολυεπίπεδη εκδήλωση, η οποία έχει σαν κύριο στόχο την ανάδειξη ελληνικών διατροφικών προϊόντων (πρωτογενών ή αποτέλεσμα μεταποίησης), με κοινό χαρακτηριστικό τη βεβαιωμένη ποιότητα. Για να πραγματοποιήσει, λοιπόν, τον παραπάνω στόχο, συγκεντρώνει τους καλύτερους μικρούς Έλληνες παραγωγούς στον ατμοσφαιρικό χώρο της Τεχνόπολης και δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να τους γνωρίσουν, να δοκιμάσουν τα εκλεκτά προϊόντα τους και να τα αγοράσουν.

Το φεστιβάλ αυτό έχει το χαρακτήρα μιας ευρύτερης γιορτής στη διάρκεια της οποίας η ποιοτική Ελληνική γευστική πραγματικότητα συναντάται με τον πνευματικό πολιτισμό μέσα από μια σειρά από δρώμενα (μουσική, θεατρικά happenings, εικαστικές παρεμβάσεις, κ.λπ.). Στα πλαίσια μιας διακριτικής συνύπαρξης με τη γεύση να έχει τον πρώτο λόγο, οι επισκέπτες συμμετέχουν σε μια μεγάλη γιορτή με ποιοτικά χαρακτηριστικά που πηγάζουν μέσα από το σύγχρονο δημιουργικό γίγνεσθαι του τόπου μας.