AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

13 Απρ 2018

Οι ταινίες στο Cine Olympia από 13 έως 16/4


To Cine Olympia στην πόλη της Σάμου προβάλλει από την Παρασκευή 13 έως και τη Δευτέρα 16 Απριλίου, καθημερινά στις 21:15, την ταινία "Οι τρεις πινακίδες έξω από το Εμπινγκ, στο Μιζούρι". Παράλληλα, το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Απριλίου θα προβάλλει και την παιδική ταινία "Πίτερ Ράμπιτ", με ώρα έναρξης τις 18:00.

Η ταινία "Οι τρεις πινακίδες έξω από το Έμπινγκ, στο Μιζούρι (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri)" είναι μία μαύρη κωμωδία αμερικανικής παραγωγής του 2017.



Η υπόθεση της ταινίας:

Αφού έχουν περάσει μήνες και δεν έχει βρεθεί ένοχος για τη δολοφονία της κόρης της, η Μίλντρεντ Χέιζ κάνει μια τολμηρή κίνηση, ζωγραφίζει τρεις επιγραφές που οδηγούν στην πόλη της με ένα αντιφατικό μήνυμα από τον Γουίλιαμ Γουίλσμπουρι, τον σεβαστό αρχηγό αστυνομίας της πόλης. Όταν ο υπαρχηγός αστυνόμος Ντίξον, ένας ανώριμος μαμάκιας με έφεση στη βία, εμπλέκεται, η μάχη ανάμεσα στη Μίλντρεντ και την αστυνομία του Έμπινγκ στο Μιζούρι αυξάνεται κατακόρυφα. 


Σκηνοθεσία: Martin McDonagh. Πρωταγωνιστούν: Frances McDormand, Woody Harrelson, Sam Rockwell, Abbie Cornish, Lucas Hedges.

Διάρκεια: 115 '.

Δείτε το trailer της ταινίας:


Η ταινία "Πίτερ Ράμπιτ (Peter Rabbit)" είναι μια κωμωδία αμερικανικής παραγωγής του 2018 που συνδυάζει το computer animation με ζωντανούς χαρακτήρες.


Η υπόθεση της ταινίας:

Ο σκανταλιάρης, τολμηρός και ανήσυχος Πίτερ Ράμπιτ θα κοντράρει τον Τόμας Μακ Γκρέγκορ μέχρι τελικής πτώσης. Το καρότο της έριδος είναι ο λαχταριστός λαχανόκηπος του προκομμένου και πολύ κτητικού Μακ Γκρέγκορ. Όταν στο σκηνικό εμφανιστεί μια γλυκομίλητη και φιλόζωη γειτόνισσα, η Μπι, οι δύο αντίπαλοι θα διεκδικήσουν την αποκλειστική εύνοια της με πάθος και η διαμάχη τους θα γίνει χειρότερη από ποτέ. Ο καθένας έχει δικά του τεχνάσματα, μα το «στρατόπεδο» του Πήτερ ολοένα και μεγαλώνει, με σύσσωμη την παρέα του δάσους να ετοιμάζεται για απόβαση. 


Σκηνοθεσία: Will Gluck. Πρωταγωνιστούν: James Corden, Fayssal Bazzi, Domhnall Gleeson, Rose Byrne, Margot Robbie, Daisy Ridley.

Στα ελληνικά, με τις φωνές των: Φάνης Μουρατίδης στο ρόλο του Πίτερ Ράμπιτ, Τζίνη Παπαδοπούλου, Αντώνης Ζαχαράτος, Χρήστος Πλαΐνης, Μελίνα Κατσακούλη, Χρήστος Συριώτης, Πέτρος Δαμουλής, Μαριάνθη Σοντάκη, Άντρια Ράπτη, Τάνια Παλαιολόγου, Φοίβος Ριμένας, Ιφιγένεια Στάικου, Χρύσα Διαμαντοπούλου, Μελίνα Χατζηγεωργίου

Διάρκεια: 95'.

Δείτε το trailer της ταινίας:



Για κρατήσεις θέσεων στον πριβέ χώρο του Cine Olympia τηλεφωνήστε στο 6973230929.

Δείτε στην Ενότητα "Σινεμά" όλες τις ταινίες που προβάλλονται στη Σάμο.