AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

29 Ιουν 2018

Συνέλευση στις 4/7 για το θέμα του hotspot στους Μυτιληνιούς

Φωτογραφία αρχείου

Λαϊκή συνέλευση με θέμα την πιθανή μετεγκατάσταση του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης των υπηκόων τρίτων χωρών της Σάμου (hotspot) στους Μυτιληνιούς διοργανώνει την Τετάρτη 4 Ιουλίου η Δημοτική Κοινότητα Μυτιληνιών Σάμου.

Η συνέλευση θα αρχίσει στις 18:00 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Μυτιληνιών.

Εκεί θα γίνει ενημέρωση των κατοίκων του χωριού και συζήτηση, λήψη απόφασης και πιθανόν καθορισμός ενεργειών αναφορικά με το από 22.06.2018 αίτημα του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, με το οποίο ζητά από το ΓΕΕΘΑ την παραχώρηση του ανενεργού στρατοπέδου (Π.Β) Ανθυπολοχαγού Γεωργίου Μοσχονά, για τη μετεγκατάσταση του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης  των υπηκόων τρίτων χωρών.

Η λαϊκή συνέλευση συγκαλείται σύμφωνα με το άρθρο 88 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ 87/Α΄/2010), και κατόπιν της 13/28.06.2018 απόφασης του Συμβουλίου της Δ.Κ. Μυτιληνιών.

"Επειδή πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη και η πρόοδος επιτυγχάνεται μετά από συλλογικές διαδικασίες ζητάμε τις απόψεις και τις προτάσεις όλων.   

Για τον λόγο αυτό θεωρούμε την παρουσία όλων  απαραίτητη" αναφέρει στο κάλεσμά του προς τους κατοίκους του χωριού ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μυτιληνιών, Γιώργος Ελευθερόγλου.

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com