AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

29 Ιουν 2018

Επίσκεψη διεθνούς ομάδας φοιτητών στο Μουσείο Οίνου του Ε.Ο.Σ Σάμου


Δεκάδες μεταπτυχιακοί φοιτητές από διάφορες χώρες επισκέφτηκαν την Πέμπτη το Μουσείο Οίνου του Ε.Ο.Σ Σάμου στο Μαλαγάρι.

Πρόκειται για τη διεθνή ομάδα του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών στις Περιβαλλοντικές Επιστήμες, την Πολιτική και τη Διαχείριση «Masters in Environmental Policy and Management» (MESPOM), ένα πρόγραμμα που εντάσσεται στο «Erasmus Mundus» και οργανώνεται με τη συνεργασία τεσσάρων σημαντικών ευρωπαϊκών ιδρυμάτων στην περιβαλλοντική έρευνα και τη μεταπτυχιακή εκπαίδευση: του Τμήματος Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αιγαίου, του Πανεπιστημίου της Κεντρικής Ευρώπης (CEU), του Πανεπιστημίου του Lund (Σουηδία) και του Πανεπιστημίου του Manchester (Μεγ. Βρετανία).

Η επίσκεψη στο Μουσείο Οίνου του Ε.Ο.Σ Σάμου, εντασσόταν στην ενημέρωση σχετικά με την αληθινά ευρωπαϊκή προοπτική στις περιβαλλοντικές σπουδές αλλά και τον αειφόρο τουρισμό, σε συνδυασμό με τις τοπικές παραδοσιακές καλλιέργειες και την επίδραση του οινοποιητικού στοιχείου στην κοινωνική, οικονομική και ιστορική συνέχεια της Σάμου. 

Τελούσε υπό την εποπτεία του καθηγητή στον Τομέα Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Γιάννη Σπιλάνη. 

Οι συμμετέχοντες προέρχονταν από χώρες όπως το Ιράν, η Ισπανία, το Βέλγιο, η Γερμανία, η Γαλλία, το Μεξικό, η Ιταλία, το Περού, η Ολλανδία, ο Καναδάς, το Καζακστάν, η Κίνα, οι ΗΠΑ, η Ινδία και άλλες.

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη των μεταπτυχιακών φοιτητών στο Μουσείο Οίνου:





Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com