AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

27 Ιουν 2018

Ν. Κατρακάζος: "Η Σάμος θα κερδίσει το στοίχημα και η Εθνική την πρόκριση"


Έτοιμη να φιλοξενήσει για πρώτη φορά τουρνουά ευρωπαϊκής πρόκρισης Εθνικών ομάδων βόλεϊ είναι η Σάμος. 

Η Περιφερειακή Ενότητα Σάμου, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και την υποστήριξη του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Νεολαίας και Άθλησης Σάμου (Δ.Ο.Π.ΠΟ.Ν.Α.Σ), ετοιμάζουν για το τριήμερο 28-30 Ιουλίου μια μεγάλη γιορτή στο κλειστό γυμναστήριο Βαθέος Σάμου.


"Είναι η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση που έχει γίνει ποτέ στο νησί και εμείς στην Περιφέρεια, εκτός από τις υλικές υποδομές, επενδύουμε στον ανθρώπινο παράγοντα για να μπορέσουμε να πετύχουμε. Επενδύουμε στους κατοίκους του νησιού και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε" σχολίασε στο www.volleyball.gr ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου Νίκος Κατρακάζος, που μαζί με 15 ακόμη άτομα έχουν αναλάβει να διοργανώσουν το τουρνουά πρόκρισης στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Νεανίδων. 

"Για μας, στη Σάμο, αυτή η διοργάνωση είναι μια μεγάλη εμπειρία. Είναι τιμητικό, που η ομοσπονδία μας ανέθεσε τη διοργάνωση. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την εμπιστοσύνη και είμαι σίγουρος ότι το Σάββατο όλοι μαζί, σε ένα γεμάτο γυμναστήριο θα πανηγυρίσουμε την πρόκριση της Εθνικής ομάδας. Καλούμε όλους τους Σαμιώτες να γεμίσουν και τις τρεις μέρες το γήπεδο. Η Σάμος θα κερδίσει το στοίχημα και η Εθνική την πρόκριση" ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του ο κ. Κατρακάζος, ο οποίος την Τρίτη είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί την Εθνική ομάδα στην προπόνησή της και να ευχηθεί στα κορίτσια και στο τεχνικό επιτελείο «καλή επιτυχία».


Η Εθνική ομάδα Νεανίδων προπονείται το τελευταίο δεκαήμερο στο κλειστό γυμναστήριο που θα φιλοξενηθούν οι αγώνες, υπό τις οδηγίες του Νίκου Μπουτσορή και των συνεργατών του.

Οι αποστολές των αντιπάλων της «γαλανόλευκης», Ολλανδία, Σλοβακία και Σλοβενία αναμένονται την Τετάρτη στο νησί.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας και οι 3 ομάδες θα προπονηθούν στο κλειστό γυμναστήριο, ενώ για τις 7 το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη τύπου στην αίθουσα τηλεδιάσκεψης στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου.

Πηγή: Volleyball.gr

Αναδημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com