AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

29 Ιουν 2018

Ήττα για την Εθνική Νεανίδων βόλεϊ στη Σάμο

Φωτογραφίες από τη σελίδα του αντιπεριφερειάρχη Σάμου, Νίκου Κατρακάζου, στο facebook
 
Με ήττα ξεκίνησε στη Σάμο η Εθνική Νεανίδων βόλεϊ στο τουρνουά πρόκρισης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ19.

Η ελληνική ομάδα έχασε την Πέμπτη στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο Βαθέος Σάμου από την Σλοβακία με σκορ 0-3 (σετ 15-25, 16-25, 23-25).


Την Παρασκευή 29 Ιουνίου, στις 20:30, η Εθνική Ελλάδος αντιμετωπίζει στο ίδιο γυμναστήριο την Σλοβενία, η οποία ηττήθηκε στην πρεμιέρα της διοργάνωσης με 0-3 από την Ολλανδία.

Το τουρνουά πρόκρισης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ19 στη Σάμο διοργανώνει στο κλειστό γυμναστήριο Βαθέος Σάμου το τριήμερο 28-30 Ιουλίου η Περιφερειακή Ενότητα Σάμου, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και την υποστήριξη του Δημοτικού Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού, Νεολαίας και Άθλησης Σάμου (Δ.Ο.Π.ΠΟ.Ν.Α.Σ).

Ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου, Νίκος Κατρακάζος απηύθυνε από την Πέμπτη κάλεσμα στο σαμιώτικο λαό να παρακολουθήσει όλους τους αγώνες του τουρνουά και να ενισχύσει την Εθνική Ελλάδος:

"Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου – ΠΕ Σάμου μαζί με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Βόλεϊ και την Ελληνική Ομοσπονδία διοργανώνουν στην πόλη της Σάμου τους προκριματικούς αγώνες του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος πετοσφαίρισης το διάστημα 28/06-30/06/2018 τους  με τη συμμετοχή της εθνικής μας ομάδας και των εθνικών ομάδων των Σλοβακίας, Σλοβενίας και Ολλανδίας. Οι δύο πρώτοι θα αγωνιστούν στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. 

Πρόκειται σίγουρα για μια από τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις που έχουν γίνει στο νησί μας, για ένα άθλημα μάλιστα που έχει ιδιαίτερη ανάπτυξη και επιτυχίες στον τόπο μας τα τελευταία χρόνια.

Αναλάβαμε μια σημαντική υποχρέωση με εξίσου σημαντικό κόστος υλοποίησης, πιστεύοντας ότι τα οφέλη για το τόπο μας θα είναι πολύπλευρα.  Ως Περιφερειακή Αρχή θεωρούμε εξίσου σημαντική με την επένδυση στις υποδομές των νησιών μας, την επένδυση στον ανθρώπινο παράγοντα, τους κατοίκους. 

Καλώ όλους να παρακολουθήσουν το τριήμερο τους αγώνες. Να συμπαρασταθούν  στην Εθνική μας ομάδα, να πανηγυρίσουν την πρόκρισή της αλλά και να απολαύσουν τις υπόλοιπες. Καλώ επίσης όλους τους αθλητές και αθλήτριες του νησιού μας να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία να κερδίσουν εμπειρίες από  τις αθλήτριες αυτού του επιπέδου".

Από τη συνέντευξη τύπου της Τετάρτης για το τουρνουά πρόκρισης βόλεϊ νεανίδων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ19 την Τετάρτη, παρουσία του Διευθυντή και μελών του ΔΣ της ΕΟΠΕ, του κομισάριου της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας και του προπονητή και της αρχηγού της εθνικής μας ομάδας. Φωτογραφία από τη σελίδα του αντιπεριφερειάρχη Σάμου, Νίκου Κατρακάζου, στο facebook


Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com