AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

11 Σεπ 2018

Συμβουλές οδικής ασφάλειας για μαθητές και γονείς σε φυλλάδια της Αστυνομίας

Καρλόβασι, 11/9/2018
 
Ενημερωτικά φυλλάδια κυκλοφοριακού περιεχομένου διένειμαν σήμερα αστυνομικοί σε μαθητές δημοτικών σχολείων και γονείς, στη Σάμο και τα άλλα νησιά του Βορείου Αιγαίου.
 
Με αφορμή τη σημερινή (11/9) έναρξη της νέας σχολικής περιόδου, ένστολο προσωπικό των Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου μοίρασε ενημερωτικά φυλλάδια με συμβουλές οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής, σε μικρούς μαθητές και γονείς, κατά την προσέλευσή τους για την καθιερωμένη τελετή του Αγιασμού, στα Δημοτικά Σχολεία.
 
Μαραθόκαμπος, 11/9/2018

Στα συγκεκριμένα φυλλάδια περιγράφονται με απλό και κατανοητό τρόπο βασικοί κανόνες του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και δίνονται χρήσιμες οδηγίες και συμβουλές στα παιδιά και στους γονείς τους.
 
Η πρωτοβουλία αυτή, που πραγματοποιείται με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση των γονέων ως προς την τήρηση των κανόνων οδηγικής συμπεριφοράς, ιδιαίτερα κατά τη μεταφορά των μαθητών από και προς τα σχολικά συγκροτήματα, αλλά και την ενημέρωση των μαθητών σε θέματα οδικής ασφάλειας.
 
Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com