AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

4 Αυγ 2019

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Πυθαγόρειο στις 5/8

Φωτογραφία του Μανώλη Marg

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ευρύτερη περιοχή του Πυθαγορείου Σάμου, κατά το χρονικό διάστημα από την 17:00 ώρα της Δευτέρας 5 Αυγούστου έως την 01:00 ώρα της Τρίτης 6 Αυγούστου πρόκειται να πραγματοποιηθούν από το Τμήμα Τροχαίας Σάμου και το Αστυνομικό Τμήμα Πυθαγορείου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος και της 195ης Επετείου της Ναυμαχίας της Μυκάλης.

Ειδικότερα, κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην Ε.Ο. Σάμου – Πυθαγορείου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πυθαγόρειο και συγκεκριμένα στο οδικό τμήμα αυτής, από το ύψος της περιοχής «Σιδερένιο Γεφύρι» μέχρι και την πόλη του Πυθαγορείου, ενώ η κυκλοφορία θα πραγματοποιείται μέσω της κάθετης οδού, με κατεύθυνση την περιοχή των Μυτιληνιών.

Το Τμήμα Τροχαίας Σάμου και το Αστυνομικό Τμήμα Πυθαγορείου θα προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιοχή, καθώς και για την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων.


Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com



Τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια και Εισιτήρια για όλα τα πλοία