AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

6 Νοε 2018

Οι ταινίες στο Cine Olympia από 8 έως 12/11


To Cine Olympia στην πόλη της Σάμου θα προβάλλει από την Πέμπτη 8 έως και τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου, καθημερινά στις 21:15, την ταινία "Bohemian Rhapsody". Παράλληλα, το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Απριλίου θα προβάλλει και την παιδική ταινία "Ο καρυοθραύστης και τα τέσσερα βασίλεια", με ώρα έναρξης τις 18:00.

Η ταινία "Bohemian Rhapsody" είναι μία βιογραφική ταινία αμερικανικής παραγωγής του 2018.



Η υπόθεση της ταινίας:

To Bohemian Rhapsody είναι μια ωδή στους Queen, τη μουσική τους και τον ξεχωριστό τραγουδιστή τους Φρέντι Μέρκιουρι. O Φρέντι αψήφησε τα στερεότυπα και τους συμβιβασμούς για να γίνει ένας από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες του πλανήτη. 

Η ταινία ακολουθεί τη ραγδαία άνοδο της μπάντας μέσα από τα εμβληματικά τραγούδια και τον επαναστατικό τους ήχο. Γνωρίζουν απαράμιλλη επιτυχία, αλλά σε μια απροσδόκητη τροπή ο Φρέντι, περιτριγυρισμένος από κακές επιρροές, παρατάει τους Queen για να κάνει σόλο καριέρα. 

Έχοντας υποφέρει πολύ χωρίς τους Queen, καταφέρνει να επανενωθεί μαζί τους λίγο πριν τη συναυλία «Live Aid». Ενώ έχει μόλις διαγνωσθεί ως φορέας του AIDS, ο Φρέντι οδηγεί με γενναιότητα την μπάντα σε μία από τις καλύτερες συναυλίες στην ιστορία της ροκ μουσικής. 

Οι Queen αφήνουν μια κληρονομιά που συνεχίζει να εμπνέει τους ασυμβίβαστους, τους ονειροπόλους και τους λάτρεις της μουσικής μέχρι και σήμερα. 


Σκηνοθεσία: Bryan Singer. Πρωταγωνιστούν: Rami Malek, Mike Myers, Aidan Gillen, Lucy Boynton.

Διάρκεια: 134 '.

Δείτε το trailer της ταινίας:


Η ταινία "Ο καρυοθραύστης και τα τέσσερα βασίλεια (The Nutcracker and the Four Realms)" είναι μια ταινία φαντασίας αμερικανικής παραγωγής του 2018.


Η υπόθεση της ταινίας:

Το μόνο που θέλει η Κλάρα είναι ένα κλειδί, ένα μοναδικό κλειδί που θα ξεκλειδώσει ένα κουτί που κρύβει ένα ανεκτίμητο δώρο από την εκλιπούσα μητέρα της. 

Ένα χρυσό νήμα, που της παραδίδεται στο ετήσιο εορταστικό πάρτι του παππούς της, την οδηγεί στο επιθυμητό αντικείμενο, που όμως εξαφανίζεται μέσα σε έναν περίεργο και μυστηριώδη παράλληλο κόσμο. Εκεί η Κλάρα θα έρθει σε επαφή με τον στρατιώτη Φίλιπ, τη συμμορία των ποντικών και τον αντιβασιλέα που προεδρεύει των τριών βασιλείων: τη χώρα των νιφάδων, τη χώρα των ζαχαρωτών και της χώρας των λουλουδιών. 

Η Κλάρα και ο Φίλιπ πρέπει να αντιμετωπίσουν γενναία το τέταρτο βασίλειο, εκεί που υπάρχει η τυραννική Κόκκινη Μητέρα, ώστε να επανακτήσουν το κλειδί και να ελπίζουν ότι θα επιστρέψει η αρμονία στον ασταθή αυτό κόσμο. 


Σκηνοθεσία:  Lasse Hallstrom. Πρωταγωνιστούν: Mackenzie Foy, Jayden Fowora-Knight, Helen Mirren, Keira Knightley, Morgan Freeman.

Διάρκεια: 99'.

Δείτε το trailer της ταινίας:



Για κρατήσεις θέσεων στον πριβέ χώρο του Cine Olympia τηλεφωνήστε στο 6973230929.

Δείτε στην Ενότητα "Σινεμά" όλες τις ταινίες που προβάλλονται στη Σάμο.